A jest G11 po lift u Nas na forum?
A jest G11 po lift u Nas na forum?
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Sławomir dziwisz się że się oglądasz ? To normalne u ludzi lubiących auta. A przy twojej to już obowiązek. Piękne jest
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 10-01-2020 o 08:50
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Trzeba by się w końcu spotkać i na żywo pooglądać to cudo :)
To właśnie tak jest, że jak się obejrzysz za swoim autem, to znaczy że je kochasz, a nie masz bezbarwne podejście do niego.
Za G to nawet nie moją sie obejrzę :) Super jest to auto - mega mi się podoba. Dbaj to może za pare lat sie dogadamy :)
Piękny kolor..... Chyba wolę białe...
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Kolor jak kolor ale ten motor ja choruje na 760 no i zdecydowanie wolał bym czarna z jasnym środkiem
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
A na ten znaczek to lubię najbardziej patrzeć, nawet miałem dość długo taką tapetę z E66 i tym znaczkiem.
Taką miałem F06 poprzednio, a niestety mam tą preferencję, że kolejne auto musi być inne niż poprzednie :D No ale może w tym roku coś czarnego kupię, chodzą za mną starsze beemki jak E24/E34/E38, itp ale nie wiem na co się zdecydować.
Weź to mnie zadzwoń jak będzie jakaś okazja na spot, bo ja czasem zapominam o forum na miesiąc, dwa albo pół roku :D