Okolica dziwnie znajoma A autko bardzo ładne:)
Okolica dziwnie znajoma A autko bardzo ładne:)
No mega fura! Gratulacje
O cię panie! Ale furmanka! :)
.. a na Otomoto cały czas można ją kupić :D
Te zegary to porażka, no ale co zrobić. Słuchałem kiedyś ciekawego podcastu o tworzeniu Bugatti Chirona, jeden z projektantów powiedział, że za 10-20-30 lat ktoś spojrzy do wnętrza stojącego Chirona i od razu zobaczy licznik wyskalowany do 500kmh i będzie "WOW". Jak spojrzy na "nowoczesne" cyfrowe zegary nie zobaczy nic, a jeśli nawet je odpali, to będzie widać przestarzałą technologię.
Co do spalania, jest trochę porażka. Po 1 nie pokazuje więcej niż 20l/100. Czyli na krótkich dystansach nie wiem ile pali, wiem że "20 lub więcej". Średnia spalania długodystansowego na komputerze widnieje 19.6l/100. Nie wiem z jakiego to okresu, pewnie dłuższego i wygląda realnie.
@Sławomir - Przede wszystkim gratulacje tak pięknego wozu, a po drugie szkoda, ze nie kupiłeś 2 tygodnie wcześniej, bo szukałem na dzisiaj na ślub rodziców G11 i z Częstochowy leciała, a z Kato jestem to daleko by nie było ;)
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 11-10-2019 o 09:32
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Bo pewnie na liczniku spalanie "chwilowe" jest wyskalowane do 20 l/ 100 km, a średnią w komputerze bez problemu pokaże wyższą.
Auto zacne, pogratulować!