Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: mirrorlink w F01/02 z navi CIC

  1. #21
    Vip Vip Awatar damned1
    Dołączył
    Apr 2014
    Posty
    3,812
    BMW
    F01 740i
    Skąd
    Wrocław
    Dlatego internet nie działa. Wykupujesz go w BMW, ale nie da się przestawić w przedliftach na rynek polski. Jak jeździsz dużo do Niemiec, to możesz sobie wykupić tam usługę i będziesz miał tam internet.

  2. #22
    Początkujący Użytkownik
    Dołączył
    Oct 2019
    Posty
    18
    BMW
    F02
    Skąd
    Warszawa
    To co trzeba wymienić?

    Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

  3. #23
    PRIMUS INTER PARES Vip Awatar ADASIO
    Dołączył
    Mar 2008
    Posty
    8,590
    BMW
    BMW F02 - 750Lix
    Skąd
    SILESIA City
    Zadałem pytanie po co tak kombinować i co ma to dać i dalej nie wiem.
    Piszecie że navi z google?
    To lepiej mieć tel z YANOSIK i po temacie
    Przecież by spiąć ekran lub ekrany bo defacto są / mogą być 3
    I do tego head up poza tym jak chcecie to połączyć? Internetem Bluetooth czy może kablem?
    Kompletnie nie rozumiem co miało by to dawać wporownaniu z Ori rozwiązaniem i navi wbudowanym?
    Podobnie z muza - są wejścia na pen driver i muza gra
    Więc po co tak komplikować?
    Autorze tematu powiedz co chcesz osiągnąć konkretnie?
    ''Sheer driving pleasure''

    CRUISING, nie bokiem latanie !

    "Freude am fahren"

    ____________________________________________
    ex - BMW e38 728i cossmosschwarz metallic
    ex - BMW e66 745li black metallic

  4. #24
    Początkujący Użytkownik
    Dołączył
    Oct 2019
    Posty
    18
    BMW
    F02
    Skąd
    Warszawa
    Chce mieć obraz telefonu n monitorze głównym do nawi Google do Youtube
    Jest coś takiego jak mirabox z wyjściem analogowy rca
    Trzeba to gdzieś wpiąć
    Z tylu nie ma problemu bo są wejścia RCA ale z przodu brak.
    Szukam rozwiązania jak kablami RCA wejść pod monitor z przodu. Jest tv i z tego miejsca chce się wpiąć. Jak będę uruchamiał wywoływał tv która i tak nie dziala chce żeby włączył mirabox do którego telefon łączy się po wifi.


    Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

  5. #25
    Vip Vip Awatar damned1
    Dołączył
    Apr 2014
    Posty
    3,812
    BMW
    F01 740i
    Skąd
    Wrocław
    Jak masz combobox, to Youtube możesz puszczać (sam dźwięk) po bluetooth.

  6. #26
    Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    Dołączył
    Oct 2008
    Posty
    11,217
    BMW
    E32 740iA
    Skąd
    ONA --> DW
    Blog
    1
    Davidoffgold - prośba taka żebyś edytował swoje posty, a nie pisał jednego pod drugim. To jest forum, a nie chat internetowy. Druga sprawa to wyłacz proszę tę stopkę z Tapatalk'a. Jak? Oto instrukcja: https://7er.pl/showthread.php/54181-...C4%85-Tapatalk
    Z góry dziękujemy ;)

  7. #27
    Vip Vip
    Dołączył
    Dec 2009
    Posty
    3,554
    BMW
    Nie mam
    Skąd
    Racibórz(Śląsk)

    Post

    Cytat Zamieszczone przez damned1 Zobacz posta
    Jak masz combobox, to Youtube możesz puszczać (sam dźwięk) po bluetooth.
    I po to mirrorlink, żeby obraz dodatkowo był po wifi ;)

    W CIC i NBT najprostsze rozwiązania to chyba tego typu:
    https://pl.aliexpress.com/item/40001...chweb201603_53
    Ostatnio edytowane przez cursor ; 10-10-2019 o 13:52
    Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
    Henry Ford

    Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms

  8. #28
    Vip Vip Awatar lockbud
    Dołączył
    Jul 2009
    Posty
    2,207
    BMW
    Było E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Skąd
    - Sosnowiec
    Cytat Zamieszczone przez cursor Zobacz posta
    I po to mirrorlink, żeby obraz dodatkowo był po wifi ;)

    W CIC i NBT najprostsze rozwiązania to chyba tego typu:
    https://pl.aliexpress.com/item/40001...chweb201603_53
    Hej, możesz w jakimś skrócie opisać jak to działa, czy to zastępuje fabryczne menu czy daje tylko dodatkowe funkcje, coś pisze żeby wyłączyć bluetoth w aucie a co z głośnomówiącym itp?

  9. #29
    Vip Vip
    Dołączył
    Dec 2009
    Posty
    3,554
    BMW
    Nie mam
    Skąd
    Racibórz(Śląsk)
    To urządzenie zastępuje oryginalne menu. Podobne rozwiązanie jak dla E65
    Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
    Henry Ford

    Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms

  10. #30
    Vip Vip Awatar lockbud
    Dołączył
    Jul 2009
    Posty
    2,207
    BMW
    Było E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Skąd
    - Sosnowiec
    To lipa, ale faktycznie gdyby było coś co mogło by wyświetlać google maps na ekranie to było by warte uwagi. Myślałem kiedyś nad androidem ale gorszy dzwięk przy moim już słabawym audio wyklucza to rozwiązanie, a tylko tego mi brakuje do szczęścia :)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 23
    Ostatni post / autor: 28-09-2016, 20:10
  2. [navi] Zmiana navi, podpinanie navi od podstaw, BT w E38 itp
    Przez Beni0 w dziale Diagnostyka / AUDIO / VIDEO / NAVI
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 01-05-2009, 02:57
  3. [navi] Bledna wskazania Navi -> pomylka o 30km!!
    Przez BIGPUN w dziale Diagnostyka / AUDIO / VIDEO / NAVI
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 14-03-2008, 10:02
  4. [navi] Codowanie Navi, Tel., ModulSwiatel (poczesci), Czytni
    Przez Greg38 w dziale Diagnostyka / AUDIO / VIDEO / NAVI
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 29-01-2008, 22:55
  5. [navi] poszukuje schematu czytnika navi
    Przez bonopingwin w dziale Diagnostyka / AUDIO / VIDEO / NAVI
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 14-11-2007, 20:26

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •