Zamieszczone przez Neuf
Szczególnie bez szpery ...chyba ,że elektro .... ;D ;D ;D ;D ;D
większości postów nie czytałem ale jak dla mnie będziesz to czuł i to mocno na aucie
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
podaj jaki to konkretnie dunlop, mode, predkosc itp, a gdzie szukac jak nie tu ? :D daj ogloszenie ze kupisz takiego dunlopa i tyle, ktos napewno znajdzie taka opone na zapasie :)Zamieszczone przez Individual23
Obśmiałem się jak norka ;D ;D ;D dobry żart. A poważnie to bardzo zły pomysł. Na przód i to na niezbyt długo można taki wynalazek założyć natomiast tył to jest po pewnym czasie śmierć dla dyfra. Panowie to jest 2,5 mm różnicy!!!!!! Policzcie sobie jaka będzie różnica obrotów między jednym a drugim kołem na tej samej osi!!!!!!! Nawet o tym nie myśl!!!!!!Zamieszczone przez co arti
A ze zła rodzi się dobro.
To nie jest dobry pomysł.
No jeśli jeździsz dość wolno, to jako-tako, ale zastrzeżenia do takiego układu odczujesz przy prędkościach ponad 140kmh, może ponad 160.
?Jak pisze krzywy - znajdź inny taki zapas i nie ryzykuj.
Jak założysz stara z nieużywaną, to najbardziej będziesz czuł niestabilność w czasie jazdy w czasie deszczu o tuż po deszczu.
To nie jest daewoo ani fiat, by sobie kombinować z oponami, a jak juz chcesz przyoszczędzić, to kup sobie dobry komplet używek.
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Krzywy mój dunlop to model SP sport 2000 235/60/16 . Jakbyś takowego gdzieś zauważył to daj znać a narazie zrobię tak ja napisał Hubertus-kupię sobie komplet używek. Kolega z forum ma takie na sprzedanie więc może się z nim dogadam :) Jak przeczytałem wszystkie za i przeciw takiej kombinacji to mi się odechciało jej raz na zawsze :) Dziękuję za porady