Cześć,
gdzie w Warszawie lub okolicy profesjonalnie podejdą do tematu zwiększenia mocy w tym silniku? Chciałbym kompleksową usługę, z pełną diagnostyką, dopracowanie wszystkich pierdół do ideału i do tego chip. Jakieś pomysły?
Cześć,
gdzie w Warszawie lub okolicy profesjonalnie podejdą do tematu zwiększenia mocy w tym silniku? Chciałbym kompleksową usługę, z pełną diagnostyką, dopracowanie wszystkich pierdół do ideału i do tego chip. Jakieś pomysły?
A skrzynię/konwerter wymieniasz? Silnik generuje w serii 450Nm i to jest maks co przenosi zastosowana skrzynia.
Kreator mocy...
Kreatora nie chcę. Konwerter nie myślałem o tym, właśnie chodzi mi o firmę, która doradzi mi jak najlepsze rozwiazania. Konwerter sam program, dobrze zrobiony bez problemu wytrzyma...
Zależy jak będziesz miał rozłożony moment obrotowy, nie możesz dużo dołożyć z dołu...
Ale czy to na pewno ratuje sprawę? Wkręcisz auto delikatnie na obroty, gdzie będzie możliwy duży moment i wciśniesz gaz w podłogę, to konwerter też dostanie strzała.
Do 550Nm skrzynie wytrzyma bez zająknięcia...konwerter też
TC w Łodzi polecam.Ja tam robiłem 750
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si