Niby jeszcze upał, ale trzeba już myśleć o jesieni i zimie... W tym roku muszę kupić zimówki, planuję nowe w rozsądnej cenie, tj. do 200zł za sztukę. Jakie opony na zwykłe felgi polecacie, co wam się sprawdza w sezonie zimowym.
Niby jeszcze upał, ale trzeba już myśleć o jesieni i zimie... W tym roku muszę kupić zimówki, planuję nowe w rozsądnej cenie, tj. do 200zł za sztukę. Jakie opony na zwykłe felgi polecacie, co wam się sprawdza w sezonie zimowym.
Ha ha ha do 200 zł za sztukę
No to nawet nie ma sensu pisać czegokolwiek bo za te 800 zł za 4 mógłbyś kupić 1 dobra i wtedy bym ci mógł coś doradzić
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Jeśli mowa o rozmiarze 205/55/16 to poniżej 200 zł to tylko jakieś chińczyk albo używki. Ze 4 lata temu pamiętam, że kupiłem w tym rozmiarze używane 3 miesiące zimówki Goodyear'a za 800 zł. Praktycznie nówki i spisywały się rewelacyjnie do samego końca.
Jak przeznaczy lekko ponad 200 zł to mogę polecić dębicę frigo hp2 i nexen winguard snow'g wh2.
Napisz jaki rozmiar potrzebujesz , bo to ma przecież wpływ na cenę.
No właśnie, podaj najpierw rozmiar opon albo chociaż do jakiego typoszeregu miałyby być te opony.
Potrzebuję do e46 205/55R16
To tak jak pisałem: trochę za skromny budżet.
odkopię wątek, co myślicie o oponach yokohama BluEarth Winter V905? Ktoś z was ma i się wypowie czy warto? Jak się jeździ?
Ja mam u siebie, będzie ich 3 sezon. Bieżnika zostało sporo, guma wygląda dobrze. W sezonie zimowym robię ok 20-25 tys. km. Opony dość ciche jak na zimówki, trochę twarde, więc idealne do dynamicznej jazdy. Mi tam się jeździ bardzo dobrze.