Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: E38 TAXI???

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 3.0d
    Mi osobiście szkoda by było samochodu . Zeby pijani i brudni ludzie siadali w mojej 7er :razz:

Intactus

Początkujący Użytkownik
    Sopockie 7 na taxi są piekne :D jest moze z 5 sztuk bardo ładne zadbane i mega fajnie sie prezantują :P niestety panowie są mało rozmowni i niedowiem sie za wiele... :( mysle ze e38 na taxi to dobry pomysł.Dziekuje za słowa wsparcia :) jaki użytkownik z forum jezdzi na taxi?

Zaawansowany Użytkownik
    Potwierdzam, w Sopocie jeździ srebrna e38, i powiem Ci że widziałem jak ludzie omijają inne taxi i wsiadaja do BMW, Myślę że jak znajdziesz ładną sztukę np 728 z manualem i z dobrym gazem to będziesz zarabial dobre pieniądze. Myślę że takim samochodem trzeba by było jeździc w weekendy, a reszta tygodnia można inaczej rozplanowac.
    M62 potrafi jeździc tak dobrze jak jego kierowca...

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez Marcin wawa
    Sopockie 7 na taxi są piekne :D jest moze z 5 sztuk bardo ładne zadbane i mega fajnie sie prezantują :P niestety panowie są mało rozmowni i niedowiem sie za wiele... :( mysle ze e38 na taxi to dobry pomysł.Dziekuje za słowa wsparcia :) jaki użytkownik z forum jezdzi na taxi?
    kolega z bialegostoku jezdzi 740 na taxi

http://forum.7er.pl/witam-wszystkich...ghlight=#25094

Początkujący Użytkownik
    BMW
    7
    jak chcesz zarabiać wieksze pieniądze to nie polecam, a jak traktujesz to dodatkowo i chcesz dorobic to czemu nie.Pomysl nad tym ze niestety czesci zamienne takie jka klocki, tarcze, ilosc oleju , amorki itd nie są tanie a musisz je wymieniac, pozatym bedzie ci żal patrzec jak dobiją ci furę klienci i uwierz mi ze nie zwracają uwage na to zeby wytrzepac buty. U mnie zostały uszkodzone pokrywy prowadnic od siedzen wszystkie i niestety na tunelu z tylu jest malo miejsca i ulega on porysowaniu. Klienci wcale nie wybierają bardziej cie z koleji ze wzgledu na samochód chyba ze małolaci ktorzy i tak za duzo nie dadzą ci zarobic. Jedna rzecz jest dobra to to ze podczas jazdy klienci doceniaja autko i sie dziwią ze tak to jedzie. Jak chcesz wiedziec wiecej to pytaj. pozdro

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez 7ka
    Cytat Zamieszczone przez Jack
    Temat chyba powinien być w innym dziale :x
    Ja to zawsze się czepiam ;) Ale porządek musi być ;D
    FAKTYCZNIE

mod prosze do dzialo off topic przeniesc ;)
    Prosze bardzo :D

Ps' Nie chce zobaczyć E38 z kogutem na dachu -::
    Sam samochód pewnie dobrze się do tego nadaje bo jest solidnie wykonany i ma trwałe silniki, ale jakos mi się to nie widzi :/
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Vip Vip Awatar tomcad
    BMW
    E38 728 '96
    E38 na TAXI jaknajbardziej się nadaje (2,8 + gaz), choć wzbudza mieszane uczucia - przyzwyczajeni jesteśmy do merców.
    Zawód taksówkarza ogólnie bardzo mi się podoba.
    I taki koniec planuję dla swojej 728, kiedy nabędę kolejną E38.
    Gaz mam, także przygotowany jestem.
    Czy mi nie żal 7'er na TAXI - nie, bo będę miał drugą, a wolę jeździć tym czym lubię.
    E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez radoshb
    Cytat Zamieszczone przez 7ka
    Cytat Zamieszczone przez Jack
    Temat chyba powinien być w innym dziale :x
    Ja to zawsze się czepiam ;) Ale porządek musi być ;D
    FAKTYCZNIE

mod prosze do dzialo off topic przeniesc ;)
    Prosze bardzo :D

Ps' Nie chce zobaczyć E38 z kogutem na dachu -::
    Sam samochód pewnie dobrze się do tego nadaje bo jest solidnie wykonany i ma trwałe silniki, ale jakos mi się to nie widzi :/

Eeeee co Ty Radoszku mówisz w sopocie jak mieszkaliśmy ponad miecha w lutym to tylko e38 wieczorami wiesz jaki bana na ryju był .... ;D ;D

Zaawansowany Użytkownik
    widziałem dzisiaj na Okęciu jedną przedliftową e38 taxe. wcześniej nie zwracałem na to uwagi ale temat długo nie wisi i już jedna przyhaczyłem a dużo po mieście nie jeżdżę... wiec chyba trochę ich jest, może nie dużo ale trochę.

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Jedna czarna na m parellach w okolicy sadyby ;D

na przewozie ...

Uprawnienia umieszczania postów