Mi osobiście szkoda by było samochodu . Zeby pijani i brudni ludzie siadali w mojej 7er :razz:
Intactus
Mi osobiście szkoda by było samochodu . Zeby pijani i brudni ludzie siadali w mojej 7er :razz:
Intactus
Sopockie 7 na taxi są piekne :D jest moze z 5 sztuk bardo ładne zadbane i mega fajnie sie prezantują :P niestety panowie są mało rozmowni i niedowiem sie za wiele... :( mysle ze e38 na taxi to dobry pomysł.Dziekuje za słowa wsparcia :) jaki użytkownik z forum jezdzi na taxi?
Potwierdzam, w Sopocie jeździ srebrna e38, i powiem Ci że widziałem jak ludzie omijają inne taxi i wsiadaja do BMW, Myślę że jak znajdziesz ładną sztukę np 728 z manualem i z dobrym gazem to będziesz zarabial dobre pieniądze. Myślę że takim samochodem trzeba by było jeździc w weekendy, a reszta tygodnia można inaczej rozplanowac.
M62 potrafi jeździc tak dobrze jak jego kierowca...
kolega z bialegostoku jezdzi 740 na taxiZamieszczone przez Marcin wawa
http://forum.7er.pl/witam-wszystkich...ghlight=#25094
jak chcesz zarabiać wieksze pieniądze to nie polecam, a jak traktujesz to dodatkowo i chcesz dorobic to czemu nie.Pomysl nad tym ze niestety czesci zamienne takie jka klocki, tarcze, ilosc oleju , amorki itd nie są tanie a musisz je wymieniac, pozatym bedzie ci żal patrzec jak dobiją ci furę klienci i uwierz mi ze nie zwracają uwage na to zeby wytrzepac buty. U mnie zostały uszkodzone pokrywy prowadnic od siedzen wszystkie i niestety na tunelu z tylu jest malo miejsca i ulega on porysowaniu. Klienci wcale nie wybierają bardziej cie z koleji ze wzgledu na samochód chyba ze małolaci ktorzy i tak za duzo nie dadzą ci zarobic. Jedna rzecz jest dobra to to ze podczas jazdy klienci doceniaja autko i sie dziwią ze tak to jedzie. Jak chcesz wiedziec wiecej to pytaj. pozdro
Prosze bardzo :DZamieszczone przez 7ka
Ps' Nie chce zobaczyć E38 z kogutem na dachu -::
Sam samochód pewnie dobrze się do tego nadaje bo jest solidnie wykonany i ma trwałe silniki, ale jakos mi się to nie widzi :/
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
E38 na TAXI jaknajbardziej się nadaje (2,8 + gaz), choć wzbudza mieszane uczucia - przyzwyczajeni jesteśmy do merców.
Zawód taksówkarza ogólnie bardzo mi się podoba.
I taki koniec planuję dla swojej 728, kiedy nabędę kolejną E38.
Gaz mam, także przygotowany jestem.
Czy mi nie żal 7'er na TAXI - nie, bo będę miał drugą, a wolę jeździć tym czym lubię.
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
widziałem dzisiaj na Okęciu jedną przedliftową e38 taxe. wcześniej nie zwracałem na to uwagi ale temat długo nie wisi i już jedna przyhaczyłem a dużo po mieście nie jeżdżę... wiec chyba trochę ich jest, może nie dużo ale trochę.