Panowie,
Czy jest gdzieś wiarygodne spalanie codzienne w G11?
Ktoś uzytkuje na codzień i wie jakie jest realne spalanie? Nie kumpel ma i mówi... Czy też sasiad ma szefa który mówi...
Tylko codzienne użytkowanie?
Silnik benzynowy....
Panowie,
Czy jest gdzieś wiarygodne spalanie codzienne w G11?
Ktoś uzytkuje na codzień i wie jakie jest realne spalanie? Nie kumpel ma i mówi... Czy też sasiad ma szefa który mówi...
Tylko codzienne użytkowanie?
Silnik benzynowy....
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Jak zmieniałem z e32 na E38 i na e65 to spalanie nigdy sie nie zmieniało ale osiągi były coraz lepsze. Obstawiam, że tutaj też tak będzie.
Po za tym każdemu pali inaczej, niejedno słyszłame, że V12 pali 15 itd itp. Chyba do momentu jak sam nie pojeździsz to wiedzieć nie będziesz.
F01 740i:
przejechany dystans: 38154 km
całkowity koszt paliwa: 21892 PLN (w 23 miesiące użytkowania)
średnie spalanie: 11,27 l/100km
G11 740i będzie palić podobnie. 750i pewnie więcej.
To więcej w 750i to ile we Wrocławiu o stawiasz? Przy spokojnej nodze?
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Myślę że 12-13l to będzie spalanie realne
Btw
Kupiłeś G Beza?
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Moja 750i w mieście Radom pali 20-21l.Jazda dynamiczna.Dużo stania w korkach.
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Aha.
@Adasio, nie nie kupiłem. Zresztą ja diesle kocham .
Takie tylko myśli mam różne.
Do tej pory jak jeździłem G w PB to spalaniem się nie martwiłem.
I tak z ciekawości mnie naszło....
No chyba że w przyszłości.... Kiedyś
W Łodzi stoi całkiem fajnie wyposażona 750i z niskim przebiegiem z 2016 roku. Jeszcze na gwarancji i podobno są w stanie sprzedać ją w Premium Selection ;)
Bartek
Daj linka....