Przecież ten temat to prowokacja, proponuję ban dla Pana maxela.
Wszystko co tutaj opowiada to bajki.
Przecież ten temat to prowokacja, proponuję ban dla Pana maxela.
Wszystko co tutaj opowiada to bajki.
Filip, bez urazy, ale od pilnowania porządku jesteśmy tutaj my. Sam mam mieszane uczucia odnośnie zakupu tego auta, ale "nie mój cyrk, nie moje małpy", więc dopóki nic złego się tutaj nie dzieje (a nie dzieje) to temat będzie wisiał, a Maxel będzie pisał.
@impex nie widziałeś fury a gadasz jak połamany:) do takich aut podchodzi się z komputerem.
Dla potomnych auto silnik ma cały nie naruszony, nie ma wisko ,chłodnicy itp odpalilem i przejechałem ok 800m zobaczyć czy dobrze podaje skrzynia i motor. Wszystko ok. Tymczasem szukam całego przodu może ktoś ma ? Nie musi być w kolorze :).
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Koloru żółtego używam tylko jako moderator. Zmień sobie skórkę na ciemną i nie będziesz miał problemów. Przy okazji możesz też wyłączyć stopkę z TT, bo już wszyscy wiemy jaki masz telefon ;)![]()
Może po prostu uwiarygodnij maxel ten zakup i tyle. Jakieś zdjęcia konkretnych elementów. Papierów.
A, że tak grzecznie zapytam.
W imię czego kolega Maxel ma coś udowadniać wrzucając zdjęcia lub innego rodzaju dowody na zakup lub nie tego auta?
Prosił o poradę, skorzystał/nie skorzystał, kupił/nie kupił. To jego ból.
Silnik chodzi jak pszczółka to tylko się cieszyć, lać i jeździć...
Niech każdy idzie do garażu, odkręci i przykręci koło na obniżenie ciśnienia i spokój.
Wrzuć fotki tego auta bo ogłoszenie nie aktywne a chciałbym zobaczyć f01 za 12k