No w³a¶nie sêk w tym, ¿e wymieni³em wszystko zgodnie ze sztuk± tulejki, okular jak go nazwa³e¶, p³ytê separacyjn± i zaworki 6szt. No i co i dupa jest tragedia. W³a¶nie siedzê i siê zastanawiam rozebraæ dzisiaj jeszcze raz .........
A w d....e rozbieram jeszcze raz wieczorem dam znaæ jaki efekt, ale w razie pomys³ów pisz proszê bêdê mia³ ze sob± telefon bo zauwa¿y³em, ¿e twoje wpisy na tym forum maj± sens.
No wiêc tak wczoraj wyj±³em skrzyniê jeszcze raz bo wpad³em na pomys³, ¿e mo¿e rozsypa³ siê konwerter, ale nic bardziej mylnego za³o¿ony drugi na 100% sprawny, monta¿ skrzyni, zalanie olejem, jazda próbna i znowu to samo, tak wiêc wyj±³em jeszcze raz mechatronikê i dalej nic nie znalaz³em.
Niestety nikt na forum chyba nie jest mi w stanie pomóc wiêc jestem zmuszony oddaæ auto do specjalisty od skrzyñ, a strasznie tego nie lubiê jak kto¶ grzebie przy moim autku i nie ma mnie przy tym, ale có¿ si³a wy¿sza.
Dam znaæ za kilka dni co by³o przyczyn± owej awarii pod warunkiem, ¿e dowiem siê prawdy.

Odpowiedz z cytatem