No właśnie sęk w tym, że wymieniłem wszystko zgodnie ze sztuką tulejki, okular jak go nazwałeś, płytę separacyjną i zaworki 6szt. No i co i dupa jest tragedia. Właśnie siedzę i się zastanawiam rozebrać dzisiaj jeszcze raz .........
A w d....e rozbieram jeszcze raz wieczorem dam znać jaki efekt, ale w razie pomysłów pisz proszę będę miał ze sobą telefon bo zauważyłem, że twoje wpisy na tym forum mają sens.
No więc tak wczoraj wyjąłem skrzynię jeszcze raz bo wpadłem na pomysł, że może rozsypał się konwerter, ale nic bardziej mylnego założony drugi na 100% sprawny, montaż skrzyni, zalanie olejem, jazda próbna i znowu to samo, tak więc wyjąłem jeszcze raz mechatronikę i dalej nic nie znalazłem.
Niestety nikt na forum chyba nie jest mi w stanie pomóc więc jestem zmuszony oddać auto do specjalisty od skrzyń, a strasznie tego nie lubię jak ktoś grzebie przy moim autku i nie ma mnie przy tym, ale cóż siła wyższa.
Dam znać za kilka dni co było przyczyną owej awarii pod warunkiem, że dowiem się prawdy.

Odpowiedz z cytatem