Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: M54B30 czy N62TUB40

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK

Adaś ,Ty to za 10 lat zrobiłeś te 70kkm
    Ja mam e65 z M54 i naprawdę daje radę bo jest lżejsza. E65 z N62 też miałem przez trzy miesiące i mimo ,że nic mi się nie zesrało strasznie mnie denerwowała myśl kiedy to nastąpi ,więc aby się nie denerwować sprzedałem i nikt więcej mnie na żadne "N" nie namówi. To był fajny silnik jak był nowy lecz obecnie to granat z wyciągniętą zawleczką i tylko czekać aż .ebnie.
    Ceny e65 z m54 widać na mobile de o ile sa większe, więc niemiaszki też wiedzą o co chodzi w temacie bezawaryjności nad posiadaniem V8 które jest mega kosztowne i awaryjne przy pewnych przebiegach.
    Tak z innej beczki, to ostatnio specjalnie zwróciłem uwagę i przy np 230km/h ma 4100 obrotów silnik więc wg mnie nie jest tak źle.Zakładając ten temat musisz się liczyć z tym, że Ci co nie jezdzili tym autem z tym motorem zawsze będa mieli najwięcej do powiedzenia :)
    Spalanie w trasie przy prędkościach 160-180 km/h średnio wychodzi 10 litrów Pb . Komfort ten sam co w każdej E65 więc decyzję musisz podjąć sam.
    Aaaaa Dodam jeszcze ,że cieknąca rurka i uszczelniacze to nic w porównaniu z zacierającym się cylindrem i nieszczęsnym valvetroniciem za holendarne pieniądze. :)
    Jak chcesz mieć V8 to kup lepiej A8 albo Phaetona
    Ostatnio edytowane przez miro ; 20-05-2019 o 21:58