Adaś ,Ty to za 10 lat zrobiłeś te 70kkm
Ja mam e65 z M54 i naprawdę daje radę bo jest lżejsza. E65 z N62 też miałem przez trzy miesiące i mimo ,że nic mi się nie zesrało strasznie mnie denerwowała myśl kiedy to nastąpi ,więc aby się nie denerwować sprzedałem i nikt więcej mnie na żadne "N" nie namówi. To był fajny silnik jak był nowy lecz obecnie to granat z wyciągniętą zawleczką i tylko czekać aż .ebnie.
Ceny e65 z m54 widać na mobile de o ile sa większe, więc niemiaszki też wiedzą o co chodzi w temacie bezawaryjności nad posiadaniem V8 które jest mega kosztowne i awaryjne przy pewnych przebiegach.
Tak z innej beczki, to ostatnio specjalnie zwróciłem uwagę i przy np 230km/h ma 4100 obrotów silnik więc wg mnie nie jest tak źle.Zakładając ten temat musisz się liczyć z tym, że Ci co nie jezdzili tym autem z tym motorem zawsze będa mieli najwięcej do powiedzenia :)
Spalanie w trasie przy prędkościach 160-180 km/h średnio wychodzi 10 litrów Pb . Komfort ten sam co w każdej E65 więc decyzję musisz podjąć sam.
Aaaaa Dodam jeszcze ,że cieknąca rurka i uszczelniacze to nic w porównaniu z zacierającym się cylindrem i nieszczęsnym valvetroniciem za holendarne pieniądze. :)
Jak chcesz mieć V8 to kup lepiej A8 albo Phaetona