Witam mam problem z szyberdachem, zero reakcji na przycisk. Podmieniłem silniczek to samo, wie ktoś moze który bezpiecznik jest do szyberdachu? sprawdziłem wszystkie i wszystkie są ok. Co może być powodem? Jest jakiś przekaźnik?
Pozdrawiam
Witam mam problem z szyberdachem, zero reakcji na przycisk. Podmieniłem silniczek to samo, wie ktoś moze który bezpiecznik jest do szyberdachu? sprawdziłem wszystkie i wszystkie są ok. Co może być powodem? Jest jakiś przekaźnik?
Pozdrawiam
Próbowałeś resetować? https://7er.pl/showthread.php/7725-e...em-szyberdachu
To co, że diesel? Pewnie świece zalane;)
Tak próbowałem i nic :/ Podswietlanie działa przycisku ale nic poza tym :/
Moze być moduł komfortu??
I jeszcze chciałbym dowiedzieć się który bezpiecznik odpowiada za szyberdach??
Nie działa od początku czy nagle przestał?
Najlepsze wyjście to na początek diagnostyka komputerowa. Połączyć się z modułem GM3 i zobaczyć czy błędy czegoś nie sugerują.
Jeśli błąd występuje od zakupu, to może wcześniej ktoś wymienił moduł GM, na taki z auta bez szyberdachu, a nie dokodował go do Twojego samochodu
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Problem rozwiązany, wyjąłem przekaźniki z tyłu w bagażniku wpiąłem z powrotem i chodzi ;)
więc musiało coś się zawiesić :)
Dzieki za pomoc