Witam. Mam pytanie, czy kto¶ mi podpowie jak sprawdziæ dlaczego nie dzia³a pod¶wietlenie klamek zewnêtrznych? Pod¶wietlenie klamek wewnêtrznych ¶wieci bez zarzutu. Pozdrawiam!!!!!
ja nie wiem, za to zastanawia³em siê co siê stanie jak to co¶, bo ciê¿ko to nazwaæ ¿arówk± siê przepali :) wymiana pewnie magia ju¿ nie mówi±c o tym, ¿e ten ¿arnik pewnie dostêpny bêdzie tylko w serwisie i to na zamówienie
---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!
wymiana to nie magia tylko zdjêcie boczka. Pod nim jest oprawka a w niej ¿arówka, która ¶wieci na ¶wiat³owód id±cy do klamki. Zarówka te¿ nie kosmiczna. Wymienia³em u koleszki zamawia³ w sklepie motoryzacyjnym. Nosi³ star± na wzór.
Kurde jak to wygl±da bo u mnie tego nie ma...? :/
Bêdê mia³ w lecie sporo czasu to sie pobawie w takie rzeczy ...mo¿e jaki¶ delikatny neonek
Zrobi³by ktos zdjêcie jak to wyg±da?? gdzie idzie ten ¶wiat³owód??
To nie jesz seria w e38 tylko wyposazenie dodatkowe.Zamieszczone przez RockR
W dziale e38 / zrob to sam / znajdziesz instrukcje jak to samemu zmajstrowac.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
Proszê o kontakt ze mn± .!
thx ;D
Klamki zewnêtrzne s± sterowane przez dodatkowy sterownik (w zielonej obudowie, za schowkiem). Mo¿e on uleg³ uszkodzeniu? Poza tym z powodu tego sterownika klamki ¶wiec± tylko w ¶ci¶le okre¶lonych momentach i nie zapalaj± siê przy w³±czonym zap³onie.Zamieszczone przez tgracing