Panowie taki błąd w inpie. Adaptacyjna korekta mieszanki rząd 1 i 2 pokazuje co to może być ? Auto jak jest na P odpalone to czuć benzynę i check engine się pali ? Co to może być ? Czy to sondy lambda ??
Panowie taki błąd w inpie. Adaptacyjna korekta mieszanki rząd 1 i 2 pokazuje co to może być ? Auto jak jest na P odpalone to czuć benzynę i check engine się pali ? Co to może być ? Czy to sondy lambda ??
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 12-05-2019 o 14:43
Pewnie filtr przeciwpyłkowy masz dziurawy to czuć paliwo w kabinie
Naprawdę nikt tego przypadku nie miał ?
Witam. Zostały wymienione świece na ngk, sondy te przed katem. Przed wymiana był błąd wypadania zapłonow 2 4 6 cylinder, teraz po podłączeniu jest znów ten sam błąd zostały wymienione cewki i nadal check engine reduce acelatrion power catlyser damage. Panowie jakieś sugestie ? Bo ręce opadają. Dodam że spod maski słychać jakieś syczenie gdy pracuje silnik. Czy to możliwe że dostaje się jakieś lewe powietrze ?
Ostatnio edytowane przez Maxel ; 21-05-2019 o 19:35
Z tego co pamiętam to do sterowania zaworem przepustnicy w końcówce ostatniego tłumika lub twardością poduszek pod silnikiem ale nie pamiętam czy N62 takowe posiada.
Dzięki. Znajomy W serwisie BMW mi dziś podlaczy ja pod kompa skasuje błędy i sprawdzimy co teraz komp pokaże, mam nadzieję że nic, bo silnik pracuje bardzo równo i ma moc.
Mała rzecz a cieszy. :)