Poka¿ wyniki od 1 do 3 z 3

W±tek: Nie dzia³a IDrive

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2019
    BMW
    E65
    Sk±d
    Dolny¶l±sk

Post Nie dzia³a IDrive

Witam, posiadam E65 przedlift z audio o nazwie: S676A HiFi Speaker System
    Nie dzia³a mi wiele funkcji idriva, typu odczyt b³êdów w fabrycznym monitorze, nie mam dostêpu do danych o wymianach ani nie moge ustawiæ godziny. Na fejsie wyczyta³em ¿e to s± objawy braku wzmacniacza L7, czyli logic7. Problem w tym, ¿e ja nie mam wersji audio logic7, wiêc czy powinienem posiadaæ w baga¿niku wzmacniacz ko³o czytnika navi? Nigdzie nie mogê znale¼æ do tego informacji :/

PS. Dodam oczywi¶cie ¿e u mnie nic nie ma w tym bocznym schowku, dlatego pytam :)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2017
    BMW
    e65 745i
    Sk±d
    Pu³awy
    Cos w pêtli most pad³o, na poczatek proponuje obejsc naped nawigacji, najlatwiej dojsc. Zeby to obejsc tak jak kazdy element petli most musisz miec "mostloop" i jesli to nie navi to trzeba po kolei wykluczac. Nastepny w kolejce co czêsto pada jest ASK.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2019
    BMW
    E65
    Sk±d
    Dolny¶l±sk
    W³a¶nie zapomnia³em napisaæ, ¿e ASK poprzedni w³a¶ciciel zamieni³ na zwyk³e radio. Oryginalne mam, tylko wtyczka od ask zosta³a uciêta, kable poklejone ta¶m± i sam tego nie ogarnê, bêdê musia³ podjechaæ do jakiego¶ speca od audio. Kompletnie o tym zapomnia³em, bo nie s±dzi³em, ¿e radio mo¿e mieæ co¶ wspólnego.
    Czyli moja wersja wyposa¿enia nie posiada fabrycznie tego wzmacniacza w baga¿niku?

Jeszcze gdy teraz szuka³em tego mostloop znalaz³em co¶ takiego: https://www.ebay.com/itm/BMW-E65-E66...-/311679335404
    Identyczne to posiadam w okolicy zmieniarki, widzia³em to przypadkowo gdy rozbiera³em deskê rozdzielcz±. Czy to jest ten most od tego ASKa i przez niego mog± nie dzia³aæ te funkcje idriva?

Podobne w±tki

1. Odpowiedzi: 16
    Ostatni post / autor: 04-12-2014, 22:42
  2. [audio/video] Logic 7 - problem z gosnikiem/glosnikami - dziwny problem...
    Przez baran13 w dziale Seria e65 / e66 / e67
    Odpowiedzi: 16
    Ostatni post / autor: 16-06-2014, 23:25

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •