kupisz tylko nastepne badziewie które przy nastepnej nieprzyjemnej sytuacji zrobi j± jeszcze bardziej nieprzyjemna
kupisz tylko nastepne badziewie które przy nastepnej nieprzyjemnej sytuacji zrobi j± jeszcze bardziej nieprzyjemna
jak w norauto to napewno badziew ;D i juz chyba wiem co to za zlodziejka, mega lipa!!!, norauto kupuje to po 7zl za 4szt!!! niestety niedokupisz koncowki, jedyne wyjscie to albo nabic torxa na t± srube, albo nabic kawalek rurki i spawac wewnatrz!!! a nie cos tam zakrywacZamieszczone przez Maniekk
Kurcze co ja siê mia³em z tymi cholernymi z³odziejkami, wszystkie 4 musia³em spawaæ bo jaki¶ poprzednik sobie dokrêci³ te ¶rubki dosyæ mocno. Dobrze ¿e ja chcia³em zmieniæ ko³a i mog³em sobie podjechaæ do kolegi który operuje spawark±. Teraz nigdy nie za³o¿ê tego badziewia bo jak by tak z³apaæ kapæa na drodze to ¿yczê powodzenia przy zmianie na zapasówkê. :D
Operacja "z³odziejka" zakoñczona sukcesem :D Tak jak pisali¶cie jedynym ratunkiem okaza³o siê dospawanie ampula !!! Przy pomocy szwagara dali¶my radê :P Bardzo serdecznie dziêkujê za Wasze dobre rady,pozdrawiam i ¿yczê udanego weekendu ;)
B êdziesz
M óg³
W yprzedzaæ