Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Poka¿ wyniki od 11 do 14 z 14

W±tek: POMOCY PROBLEM ; "Z£ODZIEJKA" DO ¦RUB SIE OBROBI£A

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2009
    kupisz tylko nastepne badziewie które przy nastepnej nieprzyjemnej sytuacji zrobi j± jeszcze bardziej nieprzyjemna

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Sk±d
    Bielsk Podlaski
    Cytat Zamieszczone przez Maniekk
    Rozmawia³em z poprzednim w³a¶cicielem i podobno kupowa³ z³odziejkê w Norautao.Jadê jutro izobaczumy czy co¶ za³atwiê.Kapcia mam ale na szczê¶cie jest drugie autko
    jak w norauto to napewno badziew ;D i juz chyba wiem co to za zlodziejka, mega lipa!!!, norauto kupuje to po 7zl za 4szt!!! niestety niedokupisz koncowki, jedyne wyjscie to albo nabic torxa na t± srube, albo nabic kawalek rurki i spawac wewnatrz!!! a nie cos tam zakrywac

Moderator Mod Awatar damian23zgc
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    BMW e65 745i;VW Passat B6
    Sk±d
    DZG
    Kurcze co ja siê mia³em z tymi cholernymi z³odziejkami, wszystkie 4 musia³em spawaæ bo jaki¶ poprzednik sobie dokrêci³ te ¶rubki dosyæ mocno. Dobrze ¿e ja chcia³em zmieniæ ko³a i mog³em sobie podjechaæ do kolegi który operuje spawark±. Teraz nigdy nie za³o¿ê tego badziewia bo jak by tak z³apaæ kapæa na drodze to ¿yczê powodzenia przy zmianie na zapasówkê. :D

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Maniekk
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    e38 740 i
    Sk±d
    Zielonka WWL
    Operacja "z³odziejka" zakoñczona sukcesem :D Tak jak pisali¶cie jedynym ratunkiem okaza³o siê dospawanie ampula !!! Przy pomocy szwagara dali¶my radê :P Bardzo serdecznie dziêkujê za Wasze dobre rady,pozdrawiam i ¿yczê udanego weekendu ;)
    B êdziesz
    M óg³
    W yprzedzaæ

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •