-
Początkujący Użytkownik
No tu sie zgodzę z tobą ROBERTO dzwięk 5 garów audiki jest niesamowity tak samo jechałem zwykłym passatem b5 2.3 5 cylindrów bez żadnych wydechów tunigowych itp. i tak dzwięk wywoływał uśmiech na twarzy :) nieparzysta ilość cyl. = recepta na fajny dzwięk tylko nie 1.4 tdi na 3 garach i inne trzycylindorowce :P
Audi tak wogóle to ma jeszcze w12 z dwóch vr6 jeśli się nie mylę coś blisko 450km jak nie więcej ale nie jestem pewnien i jeszcze jak na 4 buty pociągnie no to na pewno jest ciekawie i śmiem twierdzić że dzwiękiem skromnie powiedziawszy nie odstaje od czołowki :D
Heh jeszcze chciałem przytoczyć taką S klasse v12 AMG. Pojemność 7 litrów, wydech AMG, nie wiem już jaka moc ale w seri v12 ma 400 ... ciekawe co za jęki to wydaje z siebie na odcince :D:D:D:D . Ale i tak BMW forever in my <3 i już ;)
P.s. ktoś coś wspominał że audi nie stają się klasykami, nie wiem wtedy co to jest :P 2 miejsce na International Audi Treffen Kronach (Niemcy) 2008r za najładniejsze v8 :) i jeszcze from poland :D http://www.polskajazda.pl/Samochody/Audi/V8/19726
MOTORYZACJA JEST PIĘKNA !!!!
Uprawnienia umieszczania postów