https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Ok czyli teoretycznie nawet w droższej wersji nie potrzebuje jakiś wiązek? Do spryskiwaczy wystarczy zbiorniczka pompki przewody i dysze z listwami, manetka i przekaznik w schowek? W e38 są rozszerzone wiązki żeby dało się to tak łatwo zamontować? Z xenonem to wiadomo lampy zarniki i te czujniki z wahaczami?
Znam i dopinguje bo ja temat w 740 odpuściłem ze względu na koszty i małe prawdopodobieństwo że wszystko będzie ok
Pierwsze masz poliftowe reflektory okazyjnie kupisz za 1000 standardowo w dobrym stanie 1200-1400 instalacji kompletnej szczeże nigdy na allegro nie spotkałem ale jak trafisz za 500-600 to okazja moduł xenonu 150zł listwy zdeżaka ok100 1do 150 zł z ładnym chromem czarne więcej czujniki tanie ok 100 manetka koło 100zł wiązki ori bez szans czyli żeźba przez kogoś ogarniętego wątpię czy poniżej 500zł ktoś się nad tym pochyli
1 Miejsce w konkursie na auto zlotu - Ślesin 2014 w kategorii E38
3 Miejsce w konkursie na najładniejsze auto X VIP-owskiego zlotu 2015
Xenon jest przereklamowany. Jak masz, a pewnie masz lampę ze soczewką to kup sobie żarówki jakieś dobrej firmy z efektem xenona i będzie wyglądało tak samo i ładnie świeciło za niecałe sto złotych bez największego pożeracza płynu czyli spryskiwaczy lamp. Najważniejsze ,że auto zostanie w oryginale a Twój portfel będzie nadal pełny![]()
Ostatnio edytowane przez miro ; 12-03-2019 o 20:57
Pisałem na szybko siedząc w poczekalni do lekarza :P
Wiązkę do pompki trzeba dołożyć, ale moduł GM i wspomniany niebieski przekaźnik mamy pod schowkiem, a zbiornik za prawym przednim kołem w nadkolu. W grodzi jest przelotka kablowa, którą spokojnie można wykorzystać(tą drogą jest też prowadzony przewód do pompki spryskiwacza na przednią szybę)
Jak już pisałem, da się założyć to bez montażu czujników poziomowania. Podstawa to użytkownik w tym momencie musi sam myśleć za sprzęt i mieć świadomość, że lampy należy obniżyć, żeby nie oślepiać.A te czujniki Hary Potter obsłuży jak masz wolne 2.5- 3 koła
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms