No to jest to kolego że Leszno to jest wielka wioska :( tutaj nie znajdziesz nikogo na prawdę mającego pojęcie o BMW :( są szpece innych marek po za miastem ale od BMW nie znajdziesz :/
Ci których mam dysponują dobrym sprzętem i jakąś tam wiedzą ale nie zawsze od razu wiedzą co może odpowiadać za konkretne błędy :/
Przepływomierz jest usadzony. Podaje wartość coś ponad 200mg powietrza jest to wartość stała. Wiem, że muszę go wymienić ale tyle co wychodzę z kłopotów finansowych i te naprawy co miałem wchłonęły pierwsze skromne nadwyżki budżetowe :D teraz czekam na 1000zł zwrotu podatku które powinienem dostać w tym tygodniu i jak dostanę od razu zamówię przepływomierz. Wiem, że takie szukanie winnego jeżeli nie wszystko jest sprawne mija się z celem i dla tego nie latam za kompem bo najpierw chcę zrobić jedno a dopiero później sprawdzać czy jest wszystko ok.
PS. Ze względu na to że chcę kupić przepływkę założyłem temat odnośnie tego urządzenia bo nie wiem czy warto dopłacać ponad 500zł do BOSCHa czy spokojnie mogę założyć jakiś "mniej chiński" zamiennik

Odpowiedz z cytatem