Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 64

W±tek: [ elektryka] przesta³ ¶wieciæ ring w prawej lampie.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2009

[ elektryka] przesta³ ¶wieciæ ring w prawej lampie.

witam.
    jak w temacie,nic wiêcej nie wiem bo ¿ona jest autem u te¶ciów :razz: i tak mi zakomunikowa³a.
    po prostu nie ¶wieci w prawej lampie ring ten od ¶wiate³ d³ugich.nie wiem jak inaczej to opisaæ.
    czy kto¶ ma jakie¶ pomys³y co to mo¿e byæ???[/list]

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar MCGUMA
    Do³±czy³
    Jan 2009
    BMW
    e32 735i, e46 318, ex(e30 325i touring, e30 325i coupe, e30 318 sedan, )
    Sk±d
    Mielno/Koszalin
    E65 powinna miec w ringu tak± ma³± ¿arowke halogenowa,cos ok 12v10w,pewnie sie spali³a
    Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(

[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2009
    no tak na ten temat nie trafi³em bo wpisywa³êm ringi w wyszukiwanie.nie pociesza mnie jednak co tam wyczyta³em,chocia¿ z drugiej strony my¶la³em ,¿e do wymiany w³a¶nie wspomniany ring...a nie zwyk³a ¿arówka.
    ciekawe ile to kosztuje w aso???pytam bo nie mam czasu i mozliwo¶ci sam siê w to bawic.
    pzdr.
    i dziêki oczywi¶cie.

u¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jul 2007
    BMW
    e38 czerwone
    Sk±d
    Bia³ytok
    Podobno z tymi ringami w E65 jest pierdolnik bo trzeba wyj±æ lampê ,a aby j± zdj±æ trzeba ¶ci±gaæ po³owê zderzaka ... Jak na moje oko jak siê kluczami kiedy¶ bawi³e¶ - mo¿esz próbowaæ - jak nie to zostaw to fachowcom :)

Vip Vip Awatar Kristo
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    e65 745ia
    Sk±d
    Elblag
    Wymienia³em sam te¿ w prawej to zwyk³a ¿arówka tylko w obudowie trzeba ja rozlutowaæ z oprawki wymieniæ i zgrzaæ a gotowiec na alegro oko³o 100 z³ z obudow±

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Volumax
    Do³±czy³
    Dec 2008
    BMW
    Corvette C7, BMW BMW X6 40d, Jeep Grand Cherokee Summit
    Sk±d
    Warszawa
    Witam

Kolego koszt ¿arówki to 80 pln tyle kosztowa³a mnie w intercarsie 2 miesi±ce temu. Ta ¿arówka pod¶wietla ringi- ringów siê nie wymienia tylko t± ¿arówkê. W przedliftowej e65 nie trzeba ¿adnego zderzaka ¶ci±gaæ. Dostaniesz siê do niej od komory silnika. 2 miesi±ce temu spali³a mi siê lewa teraz upali³a mi siê prawa i czeka mnie wymianka. Nie polecam alledrogo bo czêsto s± to podróbki które czasami podobno powoduj± b³±d w kompie wiêc ja bym nie ryzykowa³ bo stówka drog± nie chodzi. Czas wymiany ¿arówki je¶li to ju¿ robi³e¶ w granicach 15 minut.
    Pozdrawiam

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2009
    ale moja jest po lifcie.wiêc pewnie zderzak do zdjêcia...czyli jak dla mnie dzieñdobry w ASO.pojadê na serwis olejowy to i ¿arówkê wymieni±.mo¿e w nastêpnym tygodniu?
    dam znac jak to siê zakoñczy³o.
    pozdrowienia wszystkim którzy mi tu pomogli.
    d³uuuugiego weckendu.[/list]

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2009
    witam ponownie.
    nie mia³em czasu jeszcze pojawic siê w serwisie i w miêdzyczasie przepali³a mi siê druga ¿arówka postojowa czyli wspomnainy ring w tej samej lampie.co za czort???
    moje pytanie wygl±da teraz tak,czy powiniennem ko¿ystaj±c ze zdjêtego zderzaka wymienic wszystkie ¿arówki nawet te sprawne???
    tak tylko pytam bo ju¿ mnie to zirytowa³o ! .

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Volumax
    Do³±czy³
    Dec 2008
    BMW
    Corvette C7, BMW BMW X6 40d, Jeep Grand Cherokee Summit
    Sk±d
    Warszawa
    A po co ??? je¶li ¶wiec± to zostaw je w spokoju. A tak z innej beczki to kompletna pora¿ka z tym zdejmowaniem zderzaka ¿eby wymieniæ ¿arówkê. (nawet koreañce by czego¶ takiego nie wymy¶lili)

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •