@Maxel..... Jesteś przemądrzały cwaniak więc radź sobie sam na drugi raz. Z tego co widzę będziesz miał z tym problemy, skoro nie potrafisz nawet dobrać odpowiedniego rozmiaru opon do auta.
Czepiasz się kolegów i mnie nie znając nikogo. Jesteś mądry na odległość więc jesteś normalnym hejterem.
Ja osobiście więcej nie mam nawet zamiaru z tobą dyskutować. Nie uda ci się mnie sprowokować i nie mam zamiaru poniżać się do twojego poziomu.
O twojej osobie piszę specjalnie z małej litery bo nie mam żadnego szacunku do ciebie tak jak ty nie masz do ludzi nie znając ich a będąc tu zaledwie dopiero cztery miesiące. Życzę ci powodzenia na forum.
Ostatnio edytowane przez miro ; 01-02-2019 o 22:30
Ostatnio edytowane przez Maxel ; 02-02-2019 o 05:41
Panowie nie ma się o co kłocić , jeden dowalił o siewniku ,a drugi o lewarku i tym sposobem osiągnęliście porozumienie![]()
Kawał chama z ciebie Maxel i jeżeli mówi ci to kilka osób w jednym temacie to nie mów że pada deszcz, tylko weź pomyśl czasem zanim coś napiszesz. A wystarczyło przeczytać na słupku![]()
![]()
tylko po co? Dziecko internetu napisze temat na forum jak już się czegoś dowie to później będzie zgrywał cwaniaka, takie sobie wyrobiłem zdanie o tobie na podstawie twoich kilku postów. Daj linka do twojej galerii!!! Proszę
![]()