Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 48 z 48

Wątek: 255/55/18 czy wejdą do e65 ?

Banned
    BMW
    E66 735LI /E46 325i SMG/ E60 M5
    Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    Kolego, zobacz co w poście #29 i #31 napisałeś, uderz się w pierś i dopiero coś napisz.

Jak Ci nie pasuje co inni piszą i jakie mają zdanie na dany temat, to najwyraźniej jesteś w złym miejscu.

Nie znasz mnie to nie oceniaj, i pokaż w którym miejscu Cię wyzywałem.
    Chłopie ja nic nikomu nie powiedziałem że mi coś nie pasuje.

Jak chcesz żale i poty wylewać to proponuje iść do Drzyżgi z TVNu, tam dasz głos.

Temat do zamknięcia.

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Hmmmmmmm... Zaproponuję meliskę.

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    @Maxel..... Jesteś przemądrzały cwaniak więc radź sobie sam na drugi raz. Z tego co widzę będziesz miał z tym problemy, skoro nie potrafisz nawet dobrać odpowiedniego rozmiaru opon do auta.
    Czepiasz się kolegów i mnie nie znając nikogo. Jesteś mądry na odległość więc jesteś normalnym hejterem.
    Ja osobiście więcej nie mam nawet zamiaru z tobą dyskutować. Nie uda ci się mnie sprowokować i nie mam zamiaru poniżać się do twojego poziomu.
    O twojej osobie piszę specjalnie z małej litery bo nie mam żadnego szacunku do ciebie tak jak ty nie masz do ludzi nie znając ich a będąc tu zaledwie dopiero cztery miesiące. Życzę ci powodzenia na forum.
    Ostatnio edytowane przez miro ; 01-02-2019 o 22:30

Banned
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez miro Zobacz posta
    @Maxel..... Jesteś przemądrzały cwaniak więc radź sobie sam na drugi raz. Z tego co widzę będziesz miał z tym problemy, skoro nie potrafisz nawet dobrać odpowiedniego rozmiaru opon do auta.
    Czepiasz się kolegów i mnie nie znając nikogo. Jesteś mądry na odległość więc jesteś normalnym hejterem.
    Ja osobiście więcej nie mam nawet zamiaru z tobą dyskutować. Nie uda ci się mnie sprowokować i nie mam zamiaru poniżać się do twojego poziomu.
    O twojej osobie piszę specjalnie z małej litery bo nie mam żadnego szacunku do ciebie tak jak ty nie masz do ludzi nie znając ich a będąc tu zaledwie dopiero cztery miesiące. Życzę ci powodzenia na forum.
    Myślisz że ja boga za nogi złapałem wchodząc tutaj ? Jeśli tak to się naprawdę grubo mylisz. Ja do Ciebie też nie mam saczunku hmm ty chyba nie wiesz co to znaczy nawet. Zreszta co mozna się spodziewać po gościu który ma łeb jak pies. Typowy burak w BMW. :)
    Ostatnio edytowane przez Maxel ; 02-02-2019 o 05:41

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Panowie nie ma się o co kłocić , jeden dowalił o siewniku ,a drugi o lewarku i tym sposobem osiągnęliście porozumienie

Zaawansowany Użytkownik Awatar maciej 750il
    BMW
    BMW E 38 750 IL
    Cytat Zamieszczone przez Maxel Zobacz posta
    Myślisz że ja boga za nogi złapałem wchodząc tutaj ? Jeśli tak to się naprawdę grubo mylisz. Ja do Ciebie też nie mam saczunku hmm ty chyba nie wiesz co to znaczy nawet. Zreszta co mozna się spodziewać po gościu który ma łeb jak pies. Typowy burak w BMW. :)
    Aśś dowalił z tym łbem
    Jak żeś taki kolo to po h.j pytasz?
    Załóż se k.wa gąsienice.
    Tylko hełmofonu nie zapomnij

Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Było E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Cytat Zamieszczone przez Maxel Zobacz posta
    chętnie bym postawił auto takiemu forumowemu madrali jak Ty , pewnie by nie wiedział jak auto na lewarek wrzucić. Pozdrawiam

Kawał chama z ciebie Maxel i jeżeli mówi ci to kilka osób w jednym temacie to nie mów że pada deszcz, tylko weź pomyśl czasem zanim coś napiszesz. A wystarczyło przeczytać na słupku tylko po co? Dziecko internetu napisze temat na forum jak już się czegoś dowie to później będzie zgrywał cwaniaka, takie sobie wyrobiłem zdanie o tobie na podstawie twoich kilku postów. Daj linka do twojej galerii!!! Proszę

Banned
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez lockbud Zobacz posta
    Kawał chama z ciebie Maxel i jeżeli mówi ci to kilka osób w jednym temacie to nie mów że pada deszcz, tylko weź pomyśl czasem zanim coś napiszesz. A wystarczyło przeczytać na słupku tylko po co? Dziecko internetu napisze temat na forum jak już się czegoś dowie to później będzie zgrywał cwaniaka, takie sobie wyrobiłem zdanie o tobie na podstawie twoich kilku postów. Daj linka do twojej galerii!!! Proszę
    Miło mi. To komplement ��