To co posiadam kupi³em prawie 3 lata temu tak troszkê na si³ê i nie zadowala mnie zbytnio jest to E39 2.0 w dodatku s³abo wyposa¿one i w manualu a teraz raczej zaryzykuje i bêdê szuka³ automata.Ten samochód ma walniêty sterownik abs prawe tylne ko³o , dziurê na ³±czeniu ch³odnicy ze zbiorniczkiem wyrównawczym, brakuje mu 3 bary na jednym z cylindrów w dodatku je¼dzi³em na ryzyka bo instalacja xenon a zderzak bez spryskiwaczy i lampy bez samo poziomowania (kto¶ rozbi³ i wymieni³ sobie na tañsze) a czemu nie odpala nie wiem czy ci¶nienie sprê¿ania ma co¶ do tego czy jeszcze inna przyczyna (nie jestem macherem) . A je¿eli chodzi o spalanie to mia³em kiedy¶ E38 z v12 które niby te¿ tak kolosalnie pali ale przy takiej ilo¶ci km co ja robiê to mnie nie przera¿a, gorzej w przypadku czê¶ci. Szukam co¶ co nie bêdzie wymaga³o wk³adu w silnik i skrzyniê drobne mankamenty s± do przyjêcia . Najbardziej siê bojê tego ¿e poraz kolejny wskazówka od temperatury w trakcie jazdy pomaszeruje na koniec a spod maski siwy dym. I dolewnia 5l p³ynu na miesi±c . Nie wiem czy to jakie¶ fatum czy wiêkszo¶æ bmw ma problem z uk³adem ch³odzenia. Na 4 bmw które posiada³em tylko do jedna nie mia³a problemów z uk³adem ch³odzenia.