Witam jestem nowy posiadam e32 735il z 1992 w kolorze Diamantschwarz i seryjną szpera 😉. Moja e32 bedzie robiona is podstaw blacharka silnik I wnetrze. Moze na sezon 2019 sie wyrobie🤣 kolejny projekt po moje e38 a kolejny czekam 🤤🤓
Witam jestem nowy posiadam e32 735il z 1992 w kolorze Diamantschwarz i seryjną szpera 😉. Moja e32 bedzie robiona is podstaw blacharka silnik I wnetrze. Moze na sezon 2019 sie wyrobie🤣 kolejny projekt po moje e38 a kolejny czekam 🤤🤓
Siemano
Zapodaj foty tej swojej floty :)
Cześć Dentom91 !
No właśnie... dodaj foty.
Co do blacharki itd. jak dla mnie zawsze ciekawy temat.
Zostań dawcą szpiku kostnego... dkms.pl
Zdjecia bendą na weekend. Z przykrością musze sie przyznac ze moje e34 zmienilo teraz wlasciciela😭 stał się mum mój brat😂. A jest to piekna e34 540i limuzyna w automacie 1993 rok w kolorze Diamantschwarz. Ogarne temat jak dodawac poprawnie zdjecia I sie odezwie. Miro a ta e38 zaraz poznasz po zdjeciach bo dokladales mi kilka zabawek do niej w pazdzierniku 2018 😉
Tutaj pierwsze zdjęcia mojego longa. Czarny sufit nie jest ori (niestety), sporty raczej zostaną tylko zastanawiam się na jaki kolor je obszyc. Blacharsko nie ma tragedi standardowo drzwi do roboty I błotniki z tyłu. Zdjęcia z prac bende dodawał regularnie, narazie muszę garaż postawic ale warunki pogodowe narazie nie sprzyjają.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka