Siema siema, dawno tu nic nie pisalem a pare rzeczy sie pozmienialo, auto na chodzie w sensie skrzynia wsadzona juz jakis czas temu, malo co jezdze z racji ze stoi spokojnie w garazu i czeka na blache i lakier. Z rzeczy które wymienilem/porobilem na obecna chwile to wyrzucilem wieś lampy led z tylu, wsadzilem polifty, zderzak z zaslepka na hak zmienilem na poliftowy oczywiście bez klapki na hak bo to byl główny zamiar, kupilem styling 176 czyli come back do tego co było, nowe opony na tył, wyrzucilem nawi 16.9 z racji ze byl piksel po całości i nie swieci i wsadzilem 4.3 i ch*****j dalej nie hula wrr, olej oczywiście wymieniony, laczniki tlumikow ponieważ przy robocie skrzyni wypadalo to odrazu ogarnac bo nie wygladalo to za dobrze. Z rzeczy które kupilem i czekaja na montaz w trakcie lakierowania to nowe klosze do halogenow, nowe klosze do lamp, nowe emblematy na maske i klape, blende na tyl us, biale kierunki, listwy na przedni zderzak z racji ze moje sa popękane, przednie szyby na ciemno, dystane okolo 15mm przod oraz tyl max 20mm, dla janusza kolo jest kozak sztosiwo ale dla mnie by bylo idealnie musi wjechać dystans. Auto w połowie września jedzie na lakiernie takze do tego czasu dokompletuje resztę gratow by juz pozniej wyjechać na gotowo. Ringi mialy isc na hasiok ale gdy bede wkladal nowe klosze to odrazu wrzuce krzyze, jak bedzie wygladalo ok przy calej mojej wizji czyli przod również us to zostaje, jesli będzie kapa to ida na hasiok. Grill zostaje w chromie, nawet przeszlo mi przez myśl by kupic z 750 caly chrom, bedzie gotowa po lakierniku to zobacze jaka będzie wizja bo moze coś do czegoś nie pasować a chce ją dobrze zrobić.