witam,
Może ktoś podpowiedzieć czy lepiej wymienić turbo na regenerowane czy wymienić sam rdzeń? wymieniał ktoś sam rdzeń? Turbo działa dobrze ale poci się i chce to zlikwidować. mowa o e65 3.0d 218km.
pozdrawiam
witam,
Może ktoś podpowiedzieć czy lepiej wymienić turbo na regenerowane czy wymienić sam rdzeń? wymieniał ktoś sam rdzeń? Turbo działa dobrze ale poci się i chce to zlikwidować. mowa o e65 3.0d 218km.
pozdrawiam
Oddaj do porządnej firmy, która to zregeneruje i da gwarancję, albo kup nową turbinę. Polecam Perun Turbo z Warszawy to takich zabiegów...
Ja mam sle doświadczenia z regenrowanymi. Albo olać puki się tylko poci albo nowe
Regenerowałem w 730d 218km, ori przy 300 wysiadło.
Na regenerowanym już 150 zrobione i trzyma.
Polecam odrazu hybryde zrobić i program.
Za zwykłą regeneracje 800zł policzyli ( na chińskich czesciach, bo garett nie sprzedaje części)
Możesz kupić nową , możesz wymienić sam koras na nowy co praktycznie sprawia, że masz turbo "nowe", możesz też oddać do sprawdzonego punktu regeneracji i też masz nowy koras przy okazji przetestowane i z gwarancją. Koras okolo 500zł plus robota , regeneracja 700-1200, nowe nowe oryginalne z ASO pewnie kilka tysięcy. Wszystkie rozwiązania powinny zapewnić podobny przebieg oczywiście przy założeniu, że koras jak i regeneracja odbędzie się na bazie porządnych części. Części czy chińskie czy niemieckie czy rosyjskie nie muszą odbiegać od siebie trwałością. Wszystko zależy od tego co dany producent zechciał zaprojektować i wyprodukować.