Duży balon w 7er ma swój urok. Fajny jest ten zielony kolor. A jak idą prace przy E32?
Fajny wóz. Mam mega sentyment do oxforda. Zdjęcia trochę bardziej skadrowane mogłyby być, aby bardziej było widać auto.
No ładnie...
Jak dla mnie nr 7 najfajniej wyszło i widziałbym je w kalendarzu, który by zawisł u mnie na ścianie...![]()
Btw. A ja to swojej chyba już w tym sezonie zdjęcia nie zrobię...nie mam inwencji twórczej, więc do konkursu wrzucę zapewne moje stare oklepane zdjęcie z przed lat...![]()
Oj ma ma , jakoś tak dostojniej wygląda.
E32 miała być dłubana zeszła zima/wiosna, ale sytuacja jaką nam zafundowali rządzący dała się mocno we znaki mojej branży, i niestety stoje w miejscu z pracami przy niej, ale jakieś tam graty powoli zbieram.
I tu się mylisz, szybkie strzały krok od chałupy :)
Fotki do kalendarza dopiero planuję zrobić, może w końcu coś fajnego się cyknie, powyższe robione telefonem więc jakość kiepska.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
To zależy jaki kto ma telefon :) :)
Beta piękna. Ten kolor z shadow robi robotę.
Siema ewrybady ;)
Wiosna w końcu przyszła, więc czas na letnie buty w moim 'daily money-maker' wozie.
Od zeszłego roku zbierałem się za zrobienie S37. W końcu zakupiłem co trzeba i kilka wieczorów w garażu zaowocowało lekkim spa dla w/w kół. Robiłem taki zabieg pierwszy raz w życiu, kilka niedociągnięć jest ale z efektów jestem zadowolony :) Ranty i fronty rotorów zostały wypolerowane, reszta po staremu. Dzisiaj popełniłem kilka zdjęć, oceńcie sami jak to wygląda :)
Pozdro
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 09-05-2021 o 20:27
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Wygląda spoko (do pierwszego deszczu) :P
No w miare![]()
No i super! Akurat polerowany rant w S37 wg mnie daje radę i jest przyjemny w utrzymaniu z racji "dostępu". Autosol sprawdzi się tutaj.
A jak sprawa wygląda z E32? Działasz coś przy niej?
Ostatnio edytowane przez jpj ; 11-05-2021 o 14:02