Nie dużo u mnie trochę plastików (osłon) z góry i masz dostęp do świec, nie trzeba demontować kolektora i żadnych ważniejszych elementów. Zamieszczone przez Bartos Do poczytania, szczególnie dyskusja i wnioski https://translate.google.com/transla...hp&prev=search Czyli według tego testu, nie ma sensu stosować, Ale w renówce różnica w pracy silnika jest bardzo duża na + do stosowania.
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 16-01-2019 o 07:59 Powód: Edytuj posty zamiast pisać jednego pod drugim!
Zamieszczone przez lockbud Nie dużo u mnie trochę plastików (osłon) z góry i masz dostęp do świec, nie trzeba demontować kolektora i żadnych ważniejszych elementów. Dzięki, bo w sumie błąd jednej na 3 cylindrze mi wywala to wymienie.
........... piszą że niby nie pomaga w smarowaniu i takie tam, kupiłem 2 butelki to trzeba to zużyć ogólnie zobaczymy co dalej Zamieszczone przez Aldik Dzięki, bo w sumie błąd jednej na 3 cylindrze mi wywala to wymienie. A dobrze ci odpala czy masz jakieś wibracje na zimnym, chyba że masz ciepły garaż to pewnie nie odczujesz :)
Zasady na forum