To jeszcze długo będzie sprzedawać czyli jedna oferta z tych tańszych odpada![]()
To jeszcze długo będzie sprzedawać czyli jedna oferta z tych tańszych odpada![]()
Na bank handlarz bo mówił ze sprzeda za 53 ale fakturę wystawi na 20 tys :)
To ja bym olał. W tych pieniądzach z takim wyposażeniem to niemal pewne, że jakiś kanał. Jak policzysz problemy ze skrzynią i układem wspomagania/DD to tak w ciemno dolicz 20k pln. Co oszczędzisz to Twoje. A jak jeszcze któryś stabilizator cieknie, to tylko używka, bo zamienników brak, a naprawić się zdaje się nie da.
Ale niby pisze że to on zrobił 80tyś ostatnie tym autem.Szarpanie może być od konwertera,to nie problem zrobić.Moja też poszarpuje sobie tak już 2 lata.To przypadłość 750.Ale wg.mnie to auto za tanie jest.Coś w nim tkwi,pytanie co.Może cena +vat ? Może ulep z 3 aut.Bądz czujny jak będziesz to brał.Bo cene ma jak za gołe 730d i to chyba nie.Te przewody od oleju to raczej mu się rozwaliły ze starości.Ja też zmnieniałem ich,bo zaczęły cieknąć na połączeniu metalu i gumy.To też przypadłość 750i
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Jak chcesz zadbane F01 740i, za rozsądną kasę, bezwypadek to zapraszam. Tylko do końca roku sprzedam...