Cytat Zamieszczone przez coboss
ch.. z tą szczotką do teraz nie wiem o co im poszło?! Za co zabrali auto? Za szczotkę i baniak pewnie od spryskiwaczy (nie poznałem :D) to że koleś zrobił wiochę, nie znaczy, że za nic można komuś zrobić taką szajbę w środku nocy zostawić rodzinę z małym dzieckiem na ulicy tysiące km od domu. Jedyna prawdziwa żenada to kret policjant który od razu zamówił lawetę. Kot służbista się trafił. PS. Jakie chcieli papiery? To tak na przyszłość jak bym jechał, myślałem, że przepisy są spójne w UE i nie trzeba mieć więcej dokumentów jak w PL przy sobie
Nie wiem czy nie zrozumiałeś o czym policjanci mówią? Jeśli nie to czemu rzucasz takim mocnymi słowami? Wolałbyś żeby policjanci pozwolili im jechać dalej, a za parę dni byłby artykuł o kolejnych ofiarach z Polski, którzy zginęli w wypadku samochodowym?
I tak się dziwię, że policjanci mieli aż tyle wyrozumiałości. Gdyby była to np Francja to kierowca dostałby jeszcze z pały i po 10 minutach siedziałby w areszcie. Poza tym zostałby oskarżony o stwarzanie zagrożenia na drodze.

Dla mnie straszne jest to jak bezmyślni są ludzie. Brak kasy nie może tłumaczyć wszystkiego a szczególnie braku zdrowego rozsądku.