Szczotka byla jako podpora do maski poniewarz kolesiowi sie otworzyla podczas jazdy a bryczke zabrali ze wzgledu na male dziecko policaje powiedzieli ze auto jest wrakiem od gory do dolu i nie pozwola tej rodzinie kontynuowac jazdy tym autem
Szczotka byla jako podpora do maski poniewarz kolesiowi sie otworzyla podczas jazdy a bryczke zabrali ze wzgledu na male dziecko policaje powiedzieli ze auto jest wrakiem od gory do dolu i nie pozwola tej rodzinie kontynuowac jazdy tym autem
Szczerze, policjanci naprawdę w porządku.
trochę mi szkoda tych ludzi ale kurcze no sami sobie zasłużyli.
takim samochodem to po drzewo do lasu a nie pchać się za granicę...
Nie wiem czy nie zrozumiałeś o czym policjanci mówią? Jeśli nie to czemu rzucasz takim mocnymi słowami? Wolałbyś żeby policjanci pozwolili im jechać dalej, a za parę dni byłby artykuł o kolejnych ofiarach z Polski, którzy zginęli w wypadku samochodowym?Zamieszczone przez coboss
I tak się dziwię, że policjanci mieli aż tyle wyrozumiałości. Gdyby była to np Francja to kierowca dostałby jeszcze z pały i po 10 minutach siedziałby w areszcie. Poza tym zostałby oskarżony o stwarzanie zagrożenia na drodze.
Dla mnie straszne jest to jak bezmyślni są ludzie. Brak kasy nie może tłumaczyć wszystkiego a szczególnie braku zdrowego rozsądku.
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
sorry ale jak mozna nie wziac prawa jazdy w taka trase ?
:hah: :hah: :hah:
sami sobie na to zasluzyli.
...oj i tak mieli mnostwo szczescia, policja az ponadprzecietnie byla spokojna...
Pozdr.
Greg38
UWAGA! Pomagam poprzez forum a nie PW lub GG! Masz pytanie - załóż temat i prześlij link a postaram się odpowiedzieć!
http://7er.pl
http://bmw.n-sacz.pl
http://bmw-diag.pl
http://obd-can.pl
http://auto-diag.de
Ja pier**** co za żenada. Policjanci nie mogli tego bardziej spokojnie i ugodowo rozegrać. A ci Polacy (nie wiem czy w tym przypadku nie powinno to być napisane przez małe "p") zachowali sie jak ostatnie wieśniaki. Jak można wybrać się w taką podróż nie mając przy sobie dokumentów? Znajomość języków obcych cóż... nie będę komentował; kto choć trochę zna angielski i niemiecki doskonale wie o co chodzi :/ A próba wciśnięcia prze gościa pieniędzy... ja bym go od razu zamknął. Nie wspominając o stanie technicznym tego szrota. Podejrzewam że czego by się tam nie dotknął to zostalo by w ręce. Bardzo dobrze że im zabrali ten samochód. Następnym razem dwa razy pomyślą zanim pojadą za granicę robić nam opinię najgorszych gnojarzy.
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
No z tą kasą to chamówę zrobili :/ a później tak o nas piszą. Zdziwiony byłem, że ich za to nie aresztował tak jak w PL by zrobili w takiej sytuacji (kamera itd.) a teraz pomyślą że Polska to jest ukraina! :/ chore że nie było tam nikogo innego (kierowcy co mógłby prowadzić). Ale z zabraniem auta to było przegięcie... cholerny Johny RamboZamieszczone przez Anatol
Zamieszczone przez EVAN
No nie wszystko zrozumiałem, wrak ale jak to stwierdził? W PL oddałbym ich do sądu. Od kiedy nic nie znaczący policjant ma prawa takie jak kontroler na przeglądzie technicznym i w dodatku stwierdza jaki jest stan auta na oko? No tak, światła były całe, działały, wszystko to co musi działało! Więc nie miał prawa. Za to że szczotkę miał bo siłowniki nie działały, zbiorniczek przekombinowany itd. To tylko wstyd dla polaków a nie powód aby zabrać auto, tak samo jest z wgnieceniem w karoserii, nie ma przepisu który zabrania mi jeżdżenia lekko przytartym autem, sam mam teraz lekko przytarte nadkole i jeżdżę bo chwilo nie mam kasy a tym bardziej możliwości oddać na kilka dni auta które potrzebuje non stop.
Jeżeli chodzi o prawo jazdy, to u nas nie mógłby jechać dalej, to był szczyt głupoty a kierowca w niczym nie był lepszy od swojego samochodu. No trudno ale za to go też nie aresztują, że śmierdzi ma wieśniacki dres i się nie goli nie?
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
niestety prawie wszędzie już tak myślą :/Zamieszczone przez coboss
Nie do końca było sprawne! Nie miał świateł stopu!... policjant nawet w ciekawy sposób tłumaczył kierowcy że ktoś mu może wjechać w dupę :P A zatrzymani zostali ze przejazd na czerwonym świetle - to chyba wystarczy... A do tego jazda bez prawa jazdy...plus paliwo w plastikowej butelce... - no nie mówicie że auto było sprawne...Zamieszczone przez coboss
I gdybym to ja jechał takim czymś, to nawet by mnie nie zdziwiło że zabrali mi samochód na lawetę, a zdziwiłbym się gdybym dojechał tym do polski!
Poza tym jak inaczej miałby się zachowywać policjant któremu towarzyszy telewizja? :]
"With Great Power, Comes Great Responsibility"
smiesza mnie niektore twierdzenia o tym ze policjant nie mial prawa lub ze zle sie zachowali...
ludzie!!
auto bylo niebezpieczne dla kazdego kto sie na drodze znajdowal..
nie sciagneli go za brak swiatel a za stan techniczny... na zachodzie nie przymykaja oczu na rdze lub szczotke w silniku... zobaczcie jak zbiornik chyba z plynem do spryskiwaczy .. ile tam kabli bylo..
a zakladac sprawe mozesz ale szkoda twojej kasy!
ja nawet wole zeby zabierali,sciagali takie auta bo faktycznie strach jechac obok takiego auta..
a to ze ten baran nie zabral prawka to kolejny dowod na to ze jest nieodpowiedzialnym czlowiekiem ..
primo.. jedziesz gdziekolwiek sprawdzasz czy masz papiery!! stan auta!!