Witam ja tez mam problem z radiem tzn nie mam czasami g³osu ucina a cd dzia³a bez problemów.Wczoraj wiec zabra³em siê za wyci±ganie ca³ych bebechów i dokopa³em siê do wzmacniacza.Wyj±³em wszystko (navi,zmieniarka,komputer ,wzmacniacz).Po wyci±gniêciu wyczy¶ci³em wszystkie kostki i styki spirytusem(tak jak który¶ z kolegów wcze¶niej pisa³) posk³ada³em wszystko i nic dalej to samo ;( ;( :( radio raz dzia³a raz nie.
Mam takie pytanie do znawców elektroniki czy przypadkiem problemem nie jest antena????tzn nie ma styku lub co¶ z ni± nie tak i wtedy radio siê wycisza (wiem ze antena jest w tylnej szybie)bo skoro cd dzia³a bez problemu

Co do demonta¿u jest do¶æ prosty nie mia³em aparatu przy sobie i nie porobi³em zdjêæ.
Zaczynamy od wyjêcia navi (wyci±ga siê jak radio samochodowe ja u¿y³em do tego cienkich ¶rubokrêtów) pó¼niej wykrêcamy 2 wkrêty plastikowe i delikatnie wyci±gamy caly boczek, a potem wszystko po kolei.Ja da³em rade chocia¿ nie jestem jakim¶ uzdolnionym mechanikiem zajê³o mi to trochê czasu ale na spokojnie ¿eby nic nie pourywaæ lub po³amaæ

Co my¶licie o tej antenie???? bo jak nie ona to co jest powodem ze radio nie gra a cd bez problemów 8/
Pozdrawiam