Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 39

W±tek: d¼wiêk sie wy³±cza ?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2009
    BMW
    e38 750i
    Sk±d
    Wawa

d¼wiêk sie wy³±cza ?

Mam problem... W pewnym momencie radio potrafi przestac grac tak jak by stacja przesta³a nadawaæ 8/ pomaga zmiana stacja ale po chwile dzieje sie to samo, jak w³±czam i wy³aczam radio to jest ok, ale po chwili znów to samo, pomaga tylko zatrzymanie sie, zamkniêcie samochodu z pilota, otworzenie i tyle. W czym tkwi problem ?

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    Mi ostatnio tak przywiesi³a navi :) GPS by³, wytyczy³ trasê itd ale nie prowadzi³a mnie... te¿ musia³em siê zatrzymaæ i zrobiæ to co Ty. Szkoda, ¿e wpad³em na to po ok 200km :D ale spoko mam nadziejê, ¿e to chwilowy problem :/ i siê ju¿ nie powtórzy
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2009
    BMW
    e38 750i
    Sk±d
    Wawa
    hehe dobre :D ja mia³em to kilka razy puki co spokój ale kto wie...

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2009
    macie panowie problem ze stykiem na wyjsciu mocy ze wzmacniacza

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2009
    BMW
    e38 750i
    Sk±d
    Wawa
    przeczy¶ciæ i po problemie ?

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    lus ale ja jestem lamus wiêc proszê o foto prezentuj±ce co to i gdzie to :)
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2008
    witam.podpinam sie pod temat,mam to samo z tym radiem jak sie wy³±czy to koniec jak prze³±cze na cd gra bez problemu tylko z tym radiem sie pieprzy,macie panowie jakies pomys³y?

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    E38 730d 1999r
    Sk±d
    Wejherowo
    Mi czasem zdarza siê tak, ¿e radio (lub CD, bez znaczenia) po prostu co chwilê siê restartuje, ca³y komp ga¶nie i uruchamia siê na nowo. Odpalenie jeszcze raz samochodu nie pomaga. W koñcu przechodzi, do nastêpnego takiego wybryku. Poprawia³em wtyczki we wzmacniaczu, ale nie pomog³o. Jakby kto¶ wiedzia³ jak to naprawiæ to by³bym wdziêczny :) Mam podstawowy zestaw audio.

Vip Vip
    Do³±czy³
    Dec 2009
    BMW
    Nie mam
    Sk±d
    Racibórz(¦l±sk)
    Tak z ciekawo¶ci zapytam. Czy kto¶ dobiera³ siê do bebechów tych modu³ów wzmacniaczy? Albo czy kto¶ ma dostêp do schematów tych urz±dzeñ. By³bym bardzo wdziêczny.

Sprawa wygl±da tak, ¿e chcieliby¶my u kumpla zmieniæ wzmak, pozostaj±c przy du¿ej navi. Problem w tym, ¿e razem z tym modu³em jest zintegrowany tuner radiowy i chcia³bym tylko wpi±æ siê przed jeszcze zwrotnicami aktywnymi i podaæ go³y sygna³(bez obróbki przez filtry) na wej¶cie zewnêtrznego wzmacniacza.

Czy kto¶ siê orientuje, czy problem zaniku d¼wiêku(u kumpla zanika d¼wiêk niezale¿nie czy tuner czy cd) to problem ju¿ po czê¶ci analogowej(samej koñcówki mocy) czy wcze¶niej po czê¶ci cyfrowej?
    U kumpla siedzi du¿a navi bez dsp, czyli system top hifi bez dsp?
    Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2010
    U mniw znowu jest tak ze mam wlaczone radio cd niewazne jade sobie gra muzyka wiezdzam w dzurke na jezdni wylacza sie dzwiek nieraz na chwile a nieraz na dlugo, rozkminilem ze aby spowrotem zaczelo grac musze stuknac lekko w bagazniku w plastiki z lewej strony(tam gdzie jest ta cala kapela i tv) radio zaczyna grac az do nastepnej dziury hehehe. Co to sie moglo stac??

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •