Masz DSP?
Czyli rozumiem, ¿e d¼wiêku nie masz tylko jak s³uchasz radia? CD dzia³a ca³y czas i nie ma przyciêæ?
Jak straci siê d¼wiêk, to sprawd¼ czy tuner wyszukuje normalnie stacje, je¶li tak, to antenê mo¿esz wykluczyæ.
Masz DSP?
Czyli rozumiem, ¿e d¼wiêku nie masz tylko jak s³uchasz radia? CD dzia³a ca³y czas i nie ma przyciêæ?
Jak straci siê d¼wiêk, to sprawd¼ czy tuner wyszukuje normalnie stacje, je¶li tak, to antenê mo¿esz wykluczyæ.
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms
Tak cd dzia³a bez problemu nie przycina a stacje radiowe wyszukuje tez bezproblemowo jak nie mam d¼wiêku, tak mam DSPZamieszczone przez cursor
Kiedy¶ wyczyta³em na którym¶ z forum ze wi±zka kabli jest przygnieciona czy co¶ w tym stylu tylko ze nie mogê znale¼æ tego postu (nawet nie pamiêtam na jakim forum)a nie bêdê pru³ ca³ej wi±zki :shock: :shock:
Czyli wykluczasz antenê to ju¿ sam nie wiem gdzie szukaæ a przyznam szczerze ze mnie to coraz bardziej denerwuje
Dziêki i pozdrawiam (jak znajdê przyczynê to napisze)
Pozdrawiam Tomek
Winny jest tuner BM24. Musisz go otworzyæ i u¿yæ lutownicy tak jak opisa³em wy¿ej.
W przypadku DSP d¼wiêk ze zmieniarki trafia cyfrowo do wzmacniacza DSP, ale d¼wiêk z tunera wychodzi z BM24. U ciebie po prostu tu jest problem, bo d¼wiêk ju¿ nie wychodzi.
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Tak z ciekawo¶ci zapytam, czy s³yszeli¶cie kiedy¶ o takim problemie z BM23 philipsa?
Henry Ford
Philips dzia³a bez problemów..... Ale ¶mia³o mogê powiedzieæ, ¿e Becker zdecydowanie lepiej brzmi.
I przy BM24 jest wiêcej mozliwo¶ci, je¶li ma ktos szeroka navi 16/9. Cursor a masz mo¿e schemat jak pod³±czyc cd PI pod Dsp ??, najlepiej opis co z czym i mile widziane fotki ;D .
Ps,wiem ¿e takie rzeczy to tylko w erze :hah: :hah: :hah:
Mo¿esz rozwin±æ?I przy BM24 jest wiêcej mozliwo¶ci, je¶li ma ktos szeroka navi 16/9.
Tzn.? W sensie zmieniarkê pod DSP?Zamieszczone przez komando
Henry Ford
komando, nie twórz OT ;)
Sorki,ju¿ nie bêdê!!!! :oops:
a my¶l z BM 24 polega na tym ¿e masz wyswietlane dodatkowe opcje,jak czêstotliwo¶æ,stacje regionalne i jeszcze inne na górze ekranu oraz RDS a na dole masz dostepne stacje a przy zwyk³ym Philipsie tylko RDS i pusty ekran
To fakt. I tak samo jest z BM54. Philips nie daje takiego rozró¿nienia. Nie zmienia to faktu, ¿e Philips siê nie psuje :)Zamieszczone przez komando