Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
Ale głupi temat

A mnie zastanawia która laska ma największe cycki?
czarna, żółta, biała a może eskimoska???

Znów będzie 765 stron dywagacji, przepychanek i kłótni na temat który jest tak bzdurny że masakra (...)
Drogi Adasiu, bardzo mi przykro, że temat Cię nie interesuje/denerwuje. Jest na to BARDZO BARDZO prosty sposób. Nie wypowiadać się w takich nudnych tematach.

A jeszcze wracając do mojej osoby i zlotów - oj, ja NIGDY nie przestałem się spotykać z ludźmi z forum ;) Po prostu od czasu, gdy organizator śląskich spotów kupił Civica i przestał się udzielać, a na mnie obraził bo kupiłem M135i, spotykam się z tymi samymi ludźmi bez używania forum. Zresztą, Blubasa niedawno wiozłem do ślubu swoim innym autem..

Zaś co do sedna, gdzie pytać, jeśli nie na forum 7er? Nie mam czasu/ochoty szukać do jazd testowych E38/E65, żeby samemu wyrobić sobie zdanie. Zwłaszcza, że auta musiały by być w stanie idealnym.

Cel mam taki, że cały czas mam listę samochodów do kupienia i sobie myślę, co by tu jeszcze... I szczerze, nie wiem kiedy 7er straciło ten bajeczny komfort.

Cytat Zamieszczone przez Aldik Zobacz posta
Ale żeby nie było to sie wypowiem w temacie - jak dla mnie to co nowsze bmw to bardziej komfortowe .. a uwaga jeździłem wszystkimi i miałem E32 i to ze trzy, E38 2 a nawet 3, E65, f01 mam. W G to w sumie byłem pasażerem..
No to bardzo dziwnie. Bo dla mnie F01 do E32 się nie ma nawet podejścia. F01 się lepiej prowadzi, ale każdą jedną dziurę czuć.. W E32 nie.

Temat felg to inny temat. W E32 jeżdżę na 15", a F01 to chyba 20" były. Teraz sprawdziłem, do G01 najmniejsza seryjna felga to 18", do tego dochodzi RoF... Poza tym same felgi to mało, bo mój SEC ma też balony, a komfortu E32 nie ma.

EDC w E32 sprawia, że jest bardziej komfortowy? U mnie to nie działa, tzn w tryb sport nie mogę przełączyć.