Drogi Adasiu, bardzo mi przykro, że temat Cię nie interesuje/denerwuje. Jest na to BARDZO BARDZO prosty sposób. Nie wypowiadać się w takich nudnych tematach.
A jeszcze wracając do mojej osoby i zlotów - oj, ja NIGDY nie przestałem się spotykać z ludźmi z forum ;) Po prostu od czasu, gdy organizator śląskich spotów kupił Civica i przestał się udzielać, a na mnie obraził bo kupiłem M135i, spotykam się z tymi samymi ludźmi bez używania forum. Zresztą, Blubasa niedawno wiozłem do ślubu swoim innym autem..
Zaś co do sedna, gdzie pytać, jeśli nie na forum 7er? Nie mam czasu/ochoty szukać do jazd testowych E38/E65, żeby samemu wyrobić sobie zdanie. Zwłaszcza, że auta musiały by być w stanie idealnym.
Cel mam taki, że cały czas mam listę samochodów do kupienia i sobie myślę, co by tu jeszcze... I szczerze, nie wiem kiedy 7er straciło ten bajeczny komfort.
No to bardzo dziwnie. Bo dla mnie F01 do E32 się nie ma nawet podejścia. F01 się lepiej prowadzi, ale każdą jedną dziurę czuć.. W E32 nie.
Temat felg to inny temat. W E32 jeżdżę na 15", a F01 to chyba 20" były. Teraz sprawdziłem, do G01 najmniejsza seryjna felga to 18", do tego dochodzi RoF... Poza tym same felgi to mało, bo mój SEC ma też balony, a komfortu E32 nie ma.
EDC w E32 sprawia, że jest bardziej komfortowy? U mnie to nie działa, tzn w tryb sport nie mogę przełączyć.