Ja w sumie ta samo, E65 to byo najlepsze auto jakie kiedykolwiek miaem. . F01 jest duo wygodniejsze, napd x-drive daje duo radoci, pali poowe mniej, ale .. ale jest ale... wypowiem sie za pare lat jak sprzedam, bo po paru latach bd mg co napisa dopiero, co prawdziwego.
E65 bya the best jeeli chodzi o seri 7er. Za par lat nic nie musisz pisa o F01 bo juz teraz wszyscy wiedz z czym si ten model wie hehe . Jak ja to mwiem par lat temu ,to ecie mnie mao nie zlinczowali
Pytanie tylko Janku czy kto to bdzie chcia odkupi. ???
Ale panietam ze jak kupowaem e65 to wszyscy mowili ze to padaka ;)
Tez miao swoje bolczki niestety i tez „ciagle k..a co”. Ale jako po czasie wspominam bardzo ciepo ;)
E65 bya the best jeeli chodzi o seri 7er. Za par lat nic nie musisz pisa o F01 bo juz teraz wszyscy wiedz z czym si ten model wie hehe . Jak ja to mwiem par lat temu ,to ecie mnie mao nie zlinczowali
Pytanie tylko Janku czy kto to bdzie chcia odkupi. ???
Jak bd po 20tys z to kady bdzie tym jezdzic. Pki co s ciut za drogie a leasing'u nie ma sensu. Dokadnie tak byo z e65
Jak bd po 20tys z to kady bdzie tym jezdzic. Pki co s ciut za drogie a leasing'u nie ma sensu. Dokadnie tak byo z e65
Jak bd po 20tys, to nikomu nie bdzie opacao si tego utrzymywa w nienagannym stanie i bdzie trzeba przebiera midzy trupami. A jak kopotliwe doprowadzenie trupa do uywalnoci jest to par osb na forum ju wie :D