Witam
Zacznę od początku problemu, chodzi o silnik m52b28 z sekwencją lpg. Kilka dni temu wymieniłem wtryskiwacze valtek na barracudy (montaż pionowo na krótkich wężykach) w tym samym czasie jeździłem na benzynie i wszystko było ok. W momencie jak zacząłem jeździć na lpg wówczas auto zaczęło wpadać w drgania przy ok 2000rpm i totalnie nie przyspieszało, wobec tego zacząłem od początku z autokalibracją lpg i zbieraniem map. Mapy zebrane, mnożnik ustawiony. Sytuacja się nie poprawiła. Inpa pokazywała za każdym raziem błędy obu sond w obu bankach. Kupiłem wobec tego inne sondy (używane podobno z dobrego auta) i skasowałem adaptacje. Obecnie wygląda to tak, że gaz jest wyłączony. Obecnie auto totalnie nie jedzie, wręcz nie rusza z miejsca. Kula się po 1km/h dosłownie a wskazówki stoją można powiedzieć w miejscu. Przy ok 100 km/h i próbie przyspieszania wpada w straszne drgania i nie przyśpiesza w ogóle (stoi w miejscu) po odpuszczeniu gazu przestaje drżeć. Nie mam już pomysłu. Inpa pokazuje tylko błąd sond 1 i 2 (202 i 203). Jakieś pomysły ?