Pokaż wyniki od 1 do 10 z 150

Wątek: Witam

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Radekk
    Gość
    Jaka cena by Cię interesowała?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32
    Cytat Zamieszczone przez bombel89 Zobacz posta
    Można zrobić patent z wstawieniem bloku z M30B30. Sam blok jest taki sam, różni się tylko średnica cylindrów. W zakładzie obróki, po rozwierceniu takiego bloku z b30 na b35 otrzymujesz w sumie nowy blok, na wymiar nominalny fabryczny.
    Pozostawiam decyzję nowemu właścicielowi. Wolę te parę tysięcy, które trzeba tutaj włożyć przeznaczyć na swoją drugą sztukę. Dla osoby, która ma silnik w jakiejś drugiej budzie lub w garażu, czas, umiejętności i odpowiedni osprzęt to będą małe koszta, dla mnie duże.

Cytat Zamieszczone przez Radekk Zobacz posta
    Jaka cena by Cię interesowała?
    Cena jakoś w granicach 4000 - 4500zł, myślę, że jest adekwatna do jej stanu budy i wyposażenia.

Dla pozostałych osób zainteresowanych -

Auto jest trochę w innym stanie wizualnym niż na zdjęciu. Przełożyłem blendę, końcówki wydechu, zderzak, przednie lampy do swojej, więc z tych rzeczy jest ogołocona. Oczywiście auto jest kompletne. Wszystkie te rzeczy są, ale w standardzie. Brak głowicy i przepływomierza. Silnik rozebrany, więc wszystko jest na wierzchu i można sobie pooglądać. Jak widać wcześniej, auto jest po dzwonie z przodu, więc cały bok jest po lakierowaniu, stąd drzwi, błotniki i nadkola są jak nowe. Druga strona jedynie lekki, powierzchowny nalot na drzwiach kierowcy. Reszta bez zastrzeżeń. Z przodu i z tyłu amortyzatory są z wersji 750i, przód producent BOGE na grubej ladze, nowe wahacze, drążki z końcówkami i łącznikami, jeszcze się błyszczy. Skrzynia manual i dyfer z fabryczną szperą 25%, spinała bardzo dobrze. Wersja muzyczna Hifi z wzmacniaczem i 10 głośnikami. Tylna roleta manualna. Biała skóra po renowacji. Cały tunel w skórze. Pełne OBC. OC i przegląd do okolic 10 października. Ogólnie wolałbym to sprzedać auto komuś z forum, bo z facebooka pójdzie raczej na żyletki. W tygodniu załatwię jakieś foty.

Uprawnienia umieszczania postów