Cytat Zamieszczone przez EVAN
Cytat Zamieszczone przez coboss
taaa jedyna uwaga to dla czego zaczęliście od dupy strony? Najpierw felgi, później dokładka zderzaka, grill, zegary a na końcu paski :P teraz będziesz się stresował, że resztę musisz szybko kupić a naklejki z tego wszystkiego były najtańsze :D
A Ty zacząłeś od pięty strony. Powinno być przecież najpierw grill , zegary, dokładka , felgi i paski
Ale chłopie jesteś upierdliwy jak stara baba. Czy kolejnośc ma jakieś znaczenie?
Widze, że zawsze musisz wtrącić swoje 5 groszy mimo, iż mało kiedy wnoszą one coś do tematu.
Spoko a Ty zawsze się musisz do moich wypowiedzi doje..., bo nie pamiętam żebyś w czymś kiedyś pomógł...

mam prawo się wypowiedzieć i wyrazić co myślę a widzę, że Tobie się nie podoba, że mam takie prawo, trudno i nie sadź mi że moja wypowiedź nie wnosi nic bo i tak jest 10 razy bardziej pod temat niż Twoje czepialstwo w moim kierunku

---------------------------------------
Cytat Zamieszczone przez sylwekk
Podoba, nie podoba, najważniejsze, że nie zaczął od wydłubywania szkieł z reflektorów. ;D

Gablota jest elegancka i podoba się właścicielowi. A o to przecież chodzi (a przy okazji zawsze jest powód do spotkania ;) )
Spoko a czy ja powiedziałem, że coś jest XXXX, że zrobił wiochę czy cokolwiek co mogło by na to wskazywać? Gdybym nie wiedział, że kolega będzie robił auto non stop to nie spytałbym dla czego zaczął od końca co? To było proste pytanie. nie wiem skąd wy wzięliście jakieś ataki?! Czy w w-wie nie potraficie czytać ze zrozumieniem. Mam się Wam kłaniać i włazić w dupę abyście byli zadowoleni? Po męsku nie można pogadać to jak? ...
Czasami na prawdę potraficie człowieka zmęczyć ;/

PS. wypowiedź w większości tyczy się obydwóch Panów i nie tylko i sorry za ton wypowiedzi ale od rana łatwo się wkur...

EDIT: Nie używamy wulgaryzmów na forum!!