Witam posiadam e65 wersję Usa, zamontować jest dodatkowo jak W oryginale webasto top c Europejskie wraz pilotem, który nie dziala , nie mogę znaleźć pilota pracującego na częstotliwości usa, ktoś doradzi co zrobić?
Witam posiadam e65 wersję Usa, zamontować jest dodatkowo jak W oryginale webasto top c Europejskie wraz pilotem, który nie dziala , nie mogę znaleźć pilota pracującego na częstotliwości usa, ktoś doradzi co zrobić?
Sparowałeś pilota z WEBASTO? Jest na to specjalna procedura, którą bez problemu znajdziesz w necie.
Sparowanie nie skutkuje
Niestety w USA nie było webasto oferowane tam jest całkowicie inna czenstotliwisc. Musiał byś wymienić antene cas i kluczyki na europejska wersje 868mhz
A działa webasto z poziomu idrive?
Tak dziala, a jeśli zakupić zestaw telestart z antena ???
Według mnie webasto w e65 jest zintegrowane z elektronika całego auta i sterowane przez sterownik bmw i pobierające wiele informacji z wieku sterowników. Wiele warunków musi byc spełnione zeby wystartowało zdalnie. Wiec raczej nie ma możliwości podłączenia dodatkowej anteny z pilotami.
W F01 temperatura musi być poniżej 15 stopni, żeby zdalnie wystartowało. Podejrzewam, że w E65 jest podobnie.
Według instrukcji żeby włączyło się ogrzewanie musi być poniżej 10 stopni, jeśli jest powyżej 10 to włączy się przewietrzanie.
A dołożenia webasto sterowane z telefonu ?? Załatwi problem , bez wymiany stacyjki I anteny na europejską wersję?
Czyli chcesz zamontować osobny układ webasto ze sterowaniem telefonem? Czy chcesz dokupić moduł GSM do oryginalnego webasto w aucie?
2 opcja jest nie możliwa ponieważ do modułu podłącza sie specjalny pilot wyglada identycznie jak do webasto i ma wystające kabelki z kostka które podłączasz do modułu .