to jest krolowa vodek :D![]()
to jest krolowa vodek :D![]()
POJ.EBAŁO CIĘ?!? Co ty sobie robisz stary ;D nie rób tej głupoty co ja i cała moja ekipa :D a do dzisiaj ich wyzywam że mi nie najeb... i nie wywieźli w bagażniku gdzieś jak najdalej (a wszyscy byli przy mnie, łącznie z moim szoferem) ;D a oni jak zawsze mi odpowiadają "po co miałeś mieć lepiej niż my" :)
Zamiast kupować wódkę na wesele kup sobie flaszkę i rozmyśl wszystko jeszcze raz przy niej :D
A tak nawiasem mówiąc to mimo wszystko ci gratuluję ;)
Ja miałem WYBOROWĄ
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
U mnie w firmie ostatnio 3 osoby się zaślubiły - nawet w tę sobote było wesele.
No i do firmy znoszą ciasto i gorzałe - wszyscy przynoszą (jakby się zmówili) Pana Tadeusza.
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Bolchoj wspaniała WÓDECZKA( ale droga)
Ja kupiłem ERISTOFA 0,7x144butle i zapłaciłem 4024zł
Zamieszczone przez coboss
Hehe... już gdzies to słyszałem, ślubu będzie udzielał nam znajomy ksiądz - przyjaciel rodziny jeśli można to tak ująć, jak zadzwoniłem do niego i powiedziałem że się żenie to powiedział " chłopie zastanów się nad tą decyzją" oczywiście w żartach.
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
U mnie też był "przyjaciel rodziny" dał wspaniały ślub gdzie obca wiara się popłakała :) ale przed tym wszystkim gdzie bym nie wszedł i się chwalił wszyscy mnie wyzywali :D WSZYSCY! A w szczególności fajne dupeczki :) w szczególności w kwiaciarni gdzie podjechałem dogadać przystrojenie auta :) we 3 mnie zaatakowały :D (ok 30 lat ale mmmmm) już myślałem, że mi nie pozwolą tego robić :D tak czy siak kabaret miałem wszędzie a za niedługo będę miał rocznicę :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
No coz na goralskich weselach zawsze jest przepalanka, cytrynowka itp domowej roboty. I taka bym Ci polecil choc wiem ze w innych rejonach Polski roznie z tym jest. Teraz jestem swiadkiem u kolegi w krakowie i w ogole zglupieli jak zaczalem mowic "o tego typu wynalazkach". Ale jak wzialem ich do zakopanego na testing to juz nie wyobrazaja sobie wesela bez robionej wodeczki ;)
robiona jest najlepsza.
A jeszcze zaledwie 110-100 lat temu był zwyczaj, że jak się gościowi rodziła córka, to pędził sporą beczke wódy i zakopywał przed domem na te 15, czy 16 lat - jak wydawał córkę za mąż to wykopał beczke i była fajna zleżała gorzała na imprezkę.
A swoją drogą to wiem wnukus o czym piszesz - mój tato robi wyśmienitą cytrynóweczkę, nie czuje się spirytusu jak się pije...ewentualnie trudniej potem wstac od stołu ;D
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Pozdrow Tate jako chlubny wyjatek ;) Ile razy slysze o weselu w Krk i pytam jaka wodeczke robili to wszyscy robia wielkie galy o co to mi chodzi. Chyba podjade do tescia a Ty wez od taty i zrobimy porownanie cytrynowek :hah:Zamieszczone przez Hubertus7er
Bardzo chętnie...z tym że moi rodzice mieszkają w lubelskiem (ok.260km spod mojego bloku w Krk), więc musisz poczekać na mnie do przełomu maj/czerwiec, bo wówczas się do nich wybieramZamieszczone przez wnukus