Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 23-09-2018 o 13:50
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Ełzwis czy jak ci tam, 7er.pl to ludzie a nie auta, to raz, a dwa jakoś inni przyjeżdżają i nie szukają dziury w całym. Np Robert vel Lockbud, ma nie wpadać na spoty/zlot bo nie ma już 7er ? No qrwa raczej nie... jest z nami to jest, nie ważne czym przyjedzie.
A trzy, ja nikogo nie namawiam, stwierdzam tylko fakt, że spot na Śląsku jest w trakcie organizacji a tu nagle kontr-spot, przypadek ... nie sądzę. No chyba, że ktoś tylko wchodzi na forum i nie czyta nic tylko ....
Bez odbioru.
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 23-09-2018 o 16:36
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
No i masz maciej750il odpowiedz na swoje pytanie :)
Jednak zdecydowanie zgadzam się z tequilą -
po 1 skoro jest organizowany spot na śląsku (nie ważne jaki regon czy Bytom,Żywiec czy Zawiercie ) nie robi się konkurencji - zwykła ludzka uczciwość no i podejście.
Od bardzo długiego czasu nie było spotów (nigdzie w PL NOTA BENE ale i na śląsku) - jak ja zorganizowałem, nagle uaktywnili się ci co ich nie było na forum od lat :) i zaczęli spoty organizować :)
po 2 nie przekłada się go na ten sam termin jak się widzi słabe zainteresowanie swoim spotem :)
po 3 w końcu macie ch.... meteorologa bo ani deszczu ani wiatrów huraganowych nie ma :)
Ale jak idzie o mnie od nadmiaru głowa nie boli :)
Organizujcie co weekend nawet - jestem obiema rekami i lewa noga ZA :)
Nasz spot póki co jest aktualny i serdecznie WAS zapraszamy
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Nie wiem Panowie o co chodzi.
Jestem "świeżak "na forum.
Dla mnie ważne jest spotkać się, poznać nowych ludzi, pogadać, pooglądać 7-mki,wymienić poglądy i doświadczenie.
Przy okazji pocieszyć się jazdą.
Ludzie organizują nocne jazdy,spoty itp i jest fajnie.
Nie znam was ,nie dyskutuję. Tak jak pisałem kilka postów wcześniej ogarniemy i Bytom i Zawiercie (przynajmniej ja).
Myślałem że łącząc te dwa spociki będzie już małe stadko 7-emek.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ja będę wiedział coś bliżej końca tygodnia co wyjdzie :) Tak czy siak B-mką nie przyjadę :( może być? :)