Orientujecie się gdzie w f01 jest sterownik RDC, sprawdziłem czujniki w kołach i mam dobre i zamówiłem sterownik ale nie wiem gdzie jest aby go wyminieć, no i od razu pytanie czy trzeba go programować ?
Orientujecie się gdzie w f01 jest sterownik RDC, sprawdziłem czujniki w kołach i mam dobre i zamówiłem sterownik ale nie wiem gdzie jest aby go wyminieć, no i od razu pytanie czy trzeba go programować ?
MATKOâŚâŚ.CO ty kupiłeś?????? o tyle rzeczy się pytasz......Aldik gdzie miałeś gały jak kupowałeś ??????teraz zawalaż bredniami forum....dramat jak dla mnie...
Ostatnio edytowane przez jaro5 ; 19-09-2018 o 21:01
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
zara będzie jakie ciśnienie w kołach......ja wymiękam,soryyyy
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Jak na razie to ty zawalaSZ forum bredniami, dwa posty pod sobą które nic nie wnoszą do tematu.
W f10 jest w bagażniku tu powinno być podobnie
W bagażniku nie ma. Z tego co znalazłem w tis to powinien być koło progu lewego pod autem . No i podobnomytzeba programować
Hmm
@Jaro Twoje posty do Aldika nie mają sensu bo on ich po prostu nie widzi bo Cię zablokował aby nie widzieć co piszesz.
Auto Aldika widziałem i jest bardzo ładne i bardzo zadbane. Widziałem go na spocie na który się wielce wybierałeś i sam napisałeś w tamtym temacie kilka ładnych bezsensownych postów po czym dałeś dupy i się nie pojawiłeś. W nagrodę dostałeś odpowiedni status . Sam sobie na niego zapracowałeś.
Sam masz auto z drugim silnikiem a czepiasz się Aldika ,że ma problem z głupimi czujnikami w kołach których Ty wcale nie masz bo Twoje auto jest starsze i nie było ich wtedy.
Pomyś czasem trochę bo to na prawde nie boli. Nie mam nic do Ciebie ale jesteś czasami a nawet ostatnio dosyć często lekko upierdliwy.
P.S. Sorki za OT
Jak się okazało nie ma sterownika tam gdzie powinien być wedle TiS czyli pod lewym progiem.
Możliwe że jest jeszcze gdzie indziej ale nie do końca wiem gdzie to : https://www.newtis.info/tisv2/a/en/f...-rims/FCy9mGtY
Pod tylnym zderzakiem.
https://www.newtis.info/tisv2/a/en/f...01010/GPZEuTI1
Tak, sterownik należy kodować
Jeśli nie masz komunikacji z obecnym sterownikiem to powodem niekoniecznie musi być sam sterowni, a zgnita instalacja pod zderzakiem
Ostatnio edytowane przez cursor ; 20-09-2018 o 07:50
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms