nie, nie kolego jest to profesjonalna firma tuningowa. Ja kojarzę zdjęcia z niemieckich czasopism tuningowych ze zdjęciami aut robionych przez nich, chyba nowego leona w tedy pocisneli kosmicznie :)
nie, nie kolego jest to profesjonalna firma tuningowa. Ja kojarzę zdjęcia z niemieckich czasopism tuningowych ze zdjęciami aut robionych przez nich, chyba nowego leona w tedy pocisneli kosmicznie :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
ja za same opony na felgi 22' dałem 7996zl a o felgach nie będę wspominał ;)Zamieszczone przez coboss
wiem kolego bo przez te sumy odpuściłem sobie w tym roku nawet zamysły na 20" dla mojego E38 :( a co gorsza nie mogę wyjść z kasą aby sprezentować sobie choćby 19"
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
hmmm, dla mnie przód beznadziejny (kosmos japan style heheh), tył ok, ale bez tych bocznych wlotów, na progu za dużo różnych linii, według mnie oczywiście, :-), proszę oceńcie mój własny projekt...
http://forum.7er.pl/e65witam-bmw-7-m...3d7246a#109127
POZDRO.
Ładnie wygląda, kwestia gustu ;P
Dla mnie wies tuning. Czy kosztuje 500 czy 50000 agro pozostanie agro :)
Dołanczam sie do tych słow...Zamieszczone przez wnukus
-::
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack