Czy w dieslu w f01 webasto jest standardem tak jak np było w E38 i czy da sie doprogramować je aby sie dało ustawić godzinę dogrzania kabiny ?
Czy w dieslu w f01 webasto jest standardem tak jak np było w E38 i czy da sie doprogramować je aby sie dało ustawić godzinę dogrzania kabiny ?
Webasto to standard, ale samo kodowanie (nic nie trzeba programować) nie spowoduje, że S536A zacznie Ci działać. Potrzeba paru węży i podzespołów.
Na pewno?Webasto to standard,
Odkąd pojawiło się TermoTop V i EVO to zauważyłem, że webasto pojawia się dopiero przy opcji S536A
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Da radę rozwinąć temat jako ze zima - czy da radę u mnie cosik wymyślić ? Mam to webasto ;) ?
Zobacz od spodu za lewym przednim kolem w kierunku srodka (1/3 szerokosci auta) czy masz rure wydechowa webasto jak nie mozesz znalezc po VIN.
Powinienes miec mozliwosc ustawienia w I-Drive ogrzewania na timer. Jak nie dziala jakis podzespol to sie nie zalaczy. Ja w piatek montuje z powrotem webasto bo przyszlo z naprawy. Mialem wywalony sterownik EEPROM oraz pompke obiegowa.
Nr 9
http://www.realoem.com/bmw/enUS/show...diagId=64_1660
Najgorsze, że w ogóle nie słysze jego działania a chłodno czasami hmm wydaje mi się że po prawej go mam pod podloga przy nadkolu ale pewności brak,
A w idrive mam tylko przewietrzanie.
Ostatnio edytowane przez Aldik ; 10-11-2018 o 23:13
Znaczy po lewej jak siedzisz za kierownica :) w F01 jest z przodu lewego nadkola
Przy 0 stopni na 100% powinno sie wlaczac i 740d raczej na 100% powinno w standardzie byc
Nawet jak coś jest w standardzie, to jest w VIN. Załączone webasto powoduje, że świeci się panel klimy i sygnalizuje to, a w kabinie jest szum z nawiewów.