Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny
skalpel jak zwykle sie przyczepi do tego co ja napisze, nie wiem co karze ci sadzic ze jestes nieomylny?
nie czepiam się, nie śledzę Twoich postów ale po prostu piszę coś na forum albo jak mogę komuś konkretnie pomóc albo jak koś napisał coś konkretnego z czym się nie zgadzam. A że akurat Twoje posty są przeważnie o konkretnych sprawach to nie moja wina ;)

btw. nic mnie nie kaRZe, co najwyżej żona za przesiadywanie na forum zbyt długo ;)

moja uwaga powyzej dotyczyla przycisku na panelu klimatyzacji
no i dalej się nie zgadzam. W instrukcji z 1988 roku narysowany jest przycisk jak na drugim zdjęciu. Ja u siebie mam taki jak na drugim zdjęciu (według Ciebie po lifcie) i od tyłu panelu jest naklejka 05 1990 czyli akurat miesiąc produkcji mojego auta.

funkcja przewietrzania byla rzecz jasna dostepna w modelach zarowno przed jak i po liftowych
A tutaj z kolei nie wiem o co Ci chodzi :) Nie piszę o funkcji przewietrzania tylko o AUC - automatycznym obiegu zamkniętym. Przycisk z dwiema diodami i A w kółku w pozycji 1 aktywuje (co pewnie wiesz) autmatyczne zamykanie obiegu przy zanieczyszczonym powietrzu - czujnik przy chłodnicy, który pokazałem w poprzednim poście. Pokazałem, że czujnik ten był według katalogu od 1985 roku - czym więc on sterował?

Zresztą popatrzmy tutaj, listopad 1985, w katalogu dostępne są oba panele (zwykły i AUC):
http://bmwfans.info/parts/catalog/E3..._conditioning/