nie czepiam się, nie śledzę Twoich postów ale po prostu piszę coś na forum albo jak mogę komuś konkretnie pomóc albo jak koś napisał coś konkretnego z czym się nie zgadzam. A że akurat Twoje posty są przeważnie o konkretnych sprawach to nie moja wina ;)Zamieszczone przez sz4l0ny
btw. nic mnie nie kaRZe, co najwyżej żona za przesiadywanie na forum zbyt długo ;)
no i dalej się nie zgadzam. W instrukcji z 1988 roku narysowany jest przycisk jak na drugim zdjęciu. Ja u siebie mam taki jak na drugim zdjęciu (według Ciebie po lifcie) i od tyłu panelu jest naklejka 05 1990 czyli akurat miesiąc produkcji mojego auta.Zamieszczone przez sz4l0ny
A tutaj z kolei nie wiem o co Ci chodzi :) Nie piszę o funkcji przewietrzania tylko o AUC - automatycznym obiegu zamkniętym. Przycisk z dwiema diodami i A w kółku w pozycji 1 aktywuje (co pewnie wiesz) autmatyczne zamykanie obiegu przy zanieczyszczonym powietrzu - czujnik przy chłodnicy, który pokazałem w poprzednim poście. Pokazałem, że czujnik ten był według katalogu od 1985 roku - czym więc on sterował?Zamieszczone przez sz4l0ny
Zresztą popatrzmy tutaj, listopad 1985, w katalogu dostępne są oba panele (zwykły i AUC):
http://bmwfans.info/parts/catalog/E3..._conditioning/

Odpowiedz z cytatem