Miro z tym lakierem to powiem Ci tak ostatnio kolega kupił Touarega 2 letniego z małym przebiegiem z usa ja jestem na prawde pedantem jak chodzi o samochód no i myślałem, że bezwypadek maszyna piękna igła w *** a on mówi że przodu nie było wszystko zrobili a na koniec kupili elementy pod kolor żeby ktoś taki jak Ty 10 lat później kuując cieszył się z pierwszego lakieru.... I takich znajomych co mają prawie nowa auta już z przygodami mam na pęczki także ja średnio wierze w nastoletnie wozy bez przygód

Po drugie jak dla mnie delikatna przygoda nie dyskwalifikuje auta jeżeli było poprawnie naprawione może aut nie mierze czujnikiem ale zawsze przed lub po zakupie jadę z wozem do znajomego lakiernika i ogląda od spdku wszystko podłoge podłużnice itp czy nie kupiłem czegoś co było z drzewa odwinięte i jakoś tak mi się to sprawdza nigdy trupa nie kupiłem.

A to, e auto ma drugi lakier czy troche szpachli na błotniku jaki ma to wpływ na bezpieczeństwo????? Żaden to tylko my Polacy tak sikamy z tymi komputerami czujnikami przy zakupie itp a budżet na auto zazwyczaj z dupy a kupić to merca chcemy z pierwszym lakierem małym przeiegiem itp a bużdet na matiza po kolizji :))))