No właśnie te gotowe kity są wieśniackie, liftować cały samochód , to od razu widać że ulep , a taka mała modyfikacja zderzaka używając oryginalnego elementu raczej nie jest jakimś wieś tuningiem. A wg mnie mocno poprawiło by to wygląd.
Skoro masz taki pomysł to rób.....
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 12-09-2018 o 09:21
Zachował bym oryginalny , a na próbę kupił lci z uszkodzoną góra i pre lci z uszkodzonym dołem
Ten temat na tym forum jest beeeee . Marktds czy Ty nie widzisz ,że się z Ciebie wszyscy pomału nabijają.
@Damned jest bardzo kulturalny i próbuje Ci to w delikatny sposób uświadomić ale Ty widzę nie odpuszczasz.
Nie znajdziesz tu aprobaty dla swojego pomysłu. Jest po prostu kiepski i nie na miejscu.
Nie wiem z czego tu się nabijać, do takiego pomysłu skłonił mnie brak alternatywy jeśli chodzi o wymianę zderzaka na ciekawszy
Zrób sobie kolego ładną glebe,zapodaj ładne koło dobrze spasowane z nadkolami.Odrazu ci przejdzie pomysł rodem wzięty z âŚâŚ.Nawet brak mi słowa na taki pomysł kaleczenia bmw 7.To nie ta liga,żeby tak robić.
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si