Poka¿ wyniki od 1 do 3 z 3

W±tek: Metoda na pseudo-parkuj±cych blokuj±cych i zastawiaj±cych

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jul 2008
    BMW
    by³o e32 m60, teraz po¿yczam matiza od ¿ony
    Sk±d
    Kraków

Metoda na pseudo-parkuj±cych blokuj±cych i zastawiaj±cych

Jak wam kto¶ bezczelnie zablokuje/zastawi auto lub wjazd, to tu jest ciekawa metoda walki z chamstwem:

Ale niestety w Krakowie czasem a nawet czêsto to nie jest chamstwo, tylko ju¿ depresja, jak kto¶ je¼dzi w kó³ko przez godzinê, 2 godziny i nie mo¿e zaparkowaæ, bo wszêdzie zastawione, a gdzie lu¼niej, to ograniczenia i zakazy, no i pe³no stra¿y miejskiej, co tylko patrz± jak dowaliæ komu¶ (w innych miastach podejrzewam podobnie).
    Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...

u¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jul 2007
    BMW
    e38 czerwone
    Sk±d
    Bia³ytok
    I bardzo s³usznie !!!! Piêtnowaæ zwyrodnialców :) Sam wo¿ê markera w schowku - Ale to akurat nie moje dzie³o :P

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    to samo jest na parkingach. Centrum Leszna przy samym rynku, stare kamienice i bruk... parking gdzie staje siê uko¶nie a frajer starym oplem kadetem stoi równolegle na krzywy pysk zabieraj±c tak cenne 3 miejsca. Jecha³em z kumplem i kusi³o mnie aby go wepchn±æ w ¶cianê na chodnik i zadzwoniæ na pa³y. niestety zadzwoni³ telefon i musia³em lecieæ dalej, a ju¿ sta³em na awaryjnych... Nie wiem jak mo¿na byæ takim idiot± i chamem. W godzinach szczytu gdzie ka¿de miejsce jest tak wa¿ne :(
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •