Witam Panowie. Potrzebuje schematów wyjść sterownika, który pin co oznacza. Auto E38 m62b44 , 1996rok, dme 5.2. nigdzie nie znalazłem konkretów pod ten sterownik. Proszę o pomoc.
Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka
Witam Panowie. Potrzebuje schematów wyjść sterownika, który pin co oznacza. Auto E38 m62b44 , 1996rok, dme 5.2. nigdzie nie znalazłem konkretów pod ten sterownik. Proszę o pomoc.
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Dzięki za pomoc
Odkopuję. Może ktoś wrzucić rozpiskę pinów do DME 5.2 na pojedyńczej wtyczce bo tis już nie hula. A znalazłem tylko rozpiskę do sterownika z pięcioma wtyczkami.
Starsze sterowniki najlepiej sprawdza się w WDS.
NewTIS działa, tylko trzeba się zalogować. Podeślij adres e-mail na pw, to podeślę zaproszenie ;)
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Jakby ktoś szukał na szybko to podaje stronkę jest tam tez rozpiska do DME7.2 i kilku innych https://www.adamomotorsport.pl/pinout-m62-m5-2