ma ktos fotorelacje rozbiorki konsoli srodkowej ?? chce sobie uchwyt na kubki zamontowac a nie chce kupowac przedniej konsoli calej za chwile ;)
ma ktos fotorelacje rozbiorki konsoli srodkowej ?? chce sobie uchwyt na kubki zamontowac a nie chce kupowac przedniej konsoli calej za chwile ;)
nie mam aktualnie fotek ale to proste jak....
1. Zdejmij te plastikowe drewienko z prawej strony kierownicy - tam jest jedna ze śrubek trzymających panel
2. otwórz Airbaga pasażera
3. odłącz aku i airbaga
4. wyjmij poduche
5. teraz w dziurze która powstała są takie plastikowe wkrętki odkreć je i wyjmij ta imitacje drewna która znajduje sie nad schowiekim pasażera - odkryłeś następną śrubkę trzymającą panel...
6 na samym dole za zaślepką jest jedna śrubka (chyba torx) odkręć ją
7. nie jestem pewien ale chyba musisz odchylic delikatnie koncówki tunelu a panel sam wyskoczy jeśli nie to wyszarp go...
fotka moze nie najlepsza :P
przeczytaj też relacje Sebka o zdejmowaniu deski rozdzielczej - kila rzeczy, takich jak dojscie do airbaga, może się przydać... http://forum.7er.pl/-wnetrze-demonta...iewu-vt803.htm
"With Great Power, Comes Great Responsibility"
Nosek weteran ... przełozyl juz tyle środków :D
Pić trzeba ! Jeść można !
Ale jednak ktoś musiał podpowiadać :>Zamieszczone przez olejus
Akurat zdjemowanie deski rodzielczej przerabiałem przynajmniej 5 razy :P - a to dość podobne ;) A ty drogi Neuf'ie mi w tym nie pomogłeś :P
Swego czasu Trol rozbierał dla kurażu auta na Galerii ... dzisiaj uczniowie przerośli mistrza bo mistrz się gdzieś schował.
Pić trzeba ! Jeść można !
A kto pokazał gdzie w konsoli środkowej masz śrubki :>Zamieszczone przez nosek
No dobra, pokazałeś mi gdzie jest ta śrubka za zaślepką ;)